Friday, December 13, 2013

Nasi Lemak NEELOFA Sedap ooo

Hi Korang!

Hari tuh, lama giler hari tuh.

Aku dengan malay foodblogger sensasi terkini www.hazmanfadzil.com pi mencuba nasi lemak di Village Park, Damansara Uptown.

Yang best tuh, dia boleh tak tahu restoran tuh kepunyaan keluarga pengacara Meletop iaitu NEELOFA yang cun melecun tuh. Cam ne nak sensasi ko ni kan hahahahhaaha.

Rasanya dalam kul 7.20 pagi kot kitorang dah sampai ke situ sebab nak elakkan jem orang pi kerja.


Sesampai je orang tak de ramai but penuhlah bahagian kali lima restoran ni, yelah dekat dengan carpark so kalau ade apa-apa macam MPPJ punya tow truck datang ke boleh cercepat alih. Giler teruk parking kat sini ooo. 



Berlapis-lapis.

Sudah sambung balik pasal JJCM ni.

Sekadar nak mencuba nasi lemak yang di katakan 'Best In Town' ni, wajiblah mengorder nasi lemak.

Inilah dia


Nasi Lemak 'Best In Town' nie

Not bad gak, sambal sedap tak kurang rasanya. Lengkap semuanya ada. Nasi lembut dan wangi je. Order sekali dengan teh tarik, memang terangkat dibuatnya.

Ada gak menu-menu lain kat Village Park Restaurant ni, tapi ktorang tak cuba pun coz malas nak bangun pi pilih kan. Probably next visit kot.

Korang nak pi, ni tempatnya




Village Park Restaurant
Damansara Uptown, Petaling Jaya.

Tapi nak jumpa Neelofa, ramai kengkawan aku kata datang petang-petang sket coz ramai yang perasan dia ada time-time tu lah but jangan mengharap sangatlah coz dia tu kan selebriti haruslah busy manjang. Ingat dia ade masa ke nak ke situ selalu

Hahahaha lawak je...

Selamat Makan Korang


P/s: menaip entry ni kat Hospital. sementara menunggu Mr Big pi exercise pysio. Lama tak menaip guna iPad sakit plak jejari ni.



6 comments :

Rosmadi Shakri said...

teringin aku nak makan "nasi lemak Neelofa"
berapa RM yer nasi lemak Neelofa

Khai Artzfar said...

wah betul - betul ada rupanya nasi lemak neelofa ni kehkehkeh

Tuan Juhaida said...

wah ..boleh juga gi cuba ni kalau betul sedap

Farah Waheda Wahid said...

memang begitulah caranya kalau menaip pakai iPad kak... semoga Mr. Big cepat sembuh yer... kirim salam pada Mr. Big...

Abe Mirul said...

Mana neelopa? Cik Lily scam! Haha.

Saya terliur tengok air sebelah nasi lemak tu..Nyum! Nyum!

http://inibelogabey.blogspot.com/

hazman aka species1980 said...

whoaaa... agak lama gak citer nie beb....mesti banyak lagi pending draft yang tak publish lagi kan