Monday, December 23, 2013

My Beauty Resolutions for 2014

Hi Korang,

Yeah, sekejap je dah sampai penghujung tahun 2013.

Rasanya cam baru je celebrate new year, tup-tup dah nak abis kan. Jawabnya kena pasang azam dan impian untuk tahun akan datang ni ek.

pic credit from kartunisubi.com

Seriously, azam aku memang amat banyak. Mana satu nak buat dulu ek!

So sekali lagi The Butterfly Project Malaysia bersama dengan YADAH Malaysia ni, nak tau apakah agaknya azam aku dalam 'My Beauty Resolutions 2014' ni.


Citer sket pasal YADAH ni...

YADAH Malaysia ni adalah jenama skincare yang terkemuka gak tau. Ianya semata-mata organic, natural plant goodness, tiada artificial coloring, preservatives, chemicals, mineral oil, sulphates and animal extracts. Rangkaian produk botanical skincarenya sangat gentle yet effective.

Kesemua produk YADAH disahkan daripada Korean FDA (Food and Drug Association) dan berformulasi hypoallergenic dan non-comedogenic (doesn’t block pores). Dengan gabungan bahan-bahan botanical yang sememangnya asli, organik dan 95% bahannya mempunyai Ecocert Certification.


Yang paling aku suka sekali, logonya merupakan budak perempuan comel yang bernama YADAH! Cutekan

Ermm bestnya, oklah mehlah aku kongsi dengan korang ek.


Di antara 'My Beauty Resolutions' for 2014


1. Belajar Pilih Produk Skincare Bersesuaian

Aku ni cepat terpengaruh dengan promosi. Kalau ada yang best je beli tanpa check dulu sesuai ke tidak dengan muka. Akibatnya muka naik jerawat, minyak muka berlebihan dan memacamlah. Memang kena cari produk yang organic, natural dan juga gentle yet effective.

2. Bersenam

Kena tingkatkan usaha untuk bersenam, bukan untuk kurus tapi untuk kesihatan diri. Nak jaga jantung supaya tak sakit dengan tetiba je.

3. Mahu Pi SPA Selalu

Yesza, tahun memang tak sempat langsung nak ke Spa kecuali ada media event ni. Itu pun sekejap-sekejap. So tahun 2014 ni memang kena cari masa untuk manjakan diri. Gosok yang mana patut kan.


Memintaklah aku dapat buat semua azam tahun baru aku ni nanti ek.

Doakan..


Ermm rasanya tak sabar nak join YADAH party bersama The Butterfly Project Malaysia Januari ni. Mesti best giler punyalah!


Untuk info pasal YADAH skincare and cosmetics, meh klik je link kat bawah ni!


Dan juga klik link The Butterfly Project Malaysia ye!


 

6 comments :

msredcheesecake said...

ye ke bersenam? hhee.... semuga berjaya...

Miss Ika said...

bestnya dpt pi event dengan butterfly project
Ika jauh. kat penang nuuu. huhu
susah nk join
http://notamanjaku.blogspot.com/
jika nak tukar2 bloglist dengan ika. boleh pm ika sbb ika tengah mencari kawan2 untuk tukar2 bloglist
https://www.facebook.com/noor.atiqah.35

Rosmadi Shakri said...

azam tahun depan,,, saya nak jadi JOOTAWAN :)

Amanda Suria said...

Wahhhh..untung cik lily .

hainom OKje said...

Tak pernah dengar nama produk Yadah ni....ada yeh CL?.... alhamdulilah kulut tak bermasalah sgt ...cuma jeragat adalah....dah tua kan hehe

TiranaAduka said...

bertuahnya badan.syukur