Monday, August 19, 2013

AURA HOT! Setelah 2 Minggu Mengamalkannya

Hi Korang,

Ingat kan hari tu sebelum puasa aku ada amik produk AURA HOT ni sebagai suplemen untuk badan kan.




Setelah 2 minggu jadi amalan harian ternyata:-

1. Hilang rasa letih

Biasalah kita orang pompuan ni kan non-stop bekerja. Asal celik mata je semua anggota bergerak. Bila minum AURA HOT ni rasa letih kuranglah bukanlah tak de langsung. So tak delah penat sepanjang masa. Dapatlah aku buat lebih banyak kerja lagi. Terasa kalori dalam badan ni terbakar.

2. Kulit nampak bersih

Nak kata licin tu tak lah tapi nampak cerah dan bersih je. Bermaya dan segar dan kurang kering pada bahagian siku. Kat siku tulah nampak sangat kering bagai. Now dah mula ok.

3. Mengawal berat badan

Tak delah turun mendadak wei, unless korang betul-betul jaga pemakanan. Bagi orang yang nafsu makannya sememangnya besar, produk AURA HOT ni dapat mengawal selera makan. Bukanlah tak makan langsung but makan dalam kuantiti kecil je. Kira ok gak lah.



Actually ada banyak perubahan yang aku dapat rasakan but more on internal body. Semuanya dalam badan, so agak payah sket nak citer kat korang ni. Memana orang-orang pompuan mesti tau punyalah.

So why not, korang yang sibuk duk tercari-cari suplemen yang sesuai untuk kita ni cuba produk AURA HOT ni. Mana tau, berkesan kat korang plak kan. Ntah-ntah lagi lebih daripada aku.


 
Bagi yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dan menjadi pengedar, boleh menghubungi AISYAH ditalian 019-6690054. Dengar kata ada promosi untuk time raya-raya ni.

Maklumat lanjut juga boleh didapati di:



 
Cuba dulu, baru tau keberkesanannya...




2 comments :

Innanie Ariffin said...

patut nampak kak lily bertenaga semacam. energetic gila. tambah hot lagi! rupanya ada AURA HOT!

Izzat Eshak said...

Boleh mengawal berat badan?