MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, August 27, 2013

Buffet Durian Di SS2 Petaling Jaya

Hi Korang,

Sabtu lepas, abis je kenduri kat umah one of S.I.L kat Pantai Hillpark Bangsar sigemuk ajak ktorg pi jejalan ke SS2. Ingatkan nak ajak pi Murni rupanya tempat lain plak


Rupanya mama berhajat nak pi makan durian.


Ada plak buffet durian kat tengah-tengah town SS2 ni. Which is aku sendiri pun tak perasan.


Sesampai je punyelah ramai orang, ada banyak stall actually. So korang boleh pilih yang mana satu korang nak makan. Dengan harga buffet bermula RM9.00 seorang aku rasa amat berbaloi untuk kaki-kaki durian yang kuat melantak kan.


Korang duduk je, diorang terus serve durian. Tak yang susah-susah  nak pilih. Semuanya diorang hidangkan. Siap air kelapa lagi untuk penyejuk badan.

Cantiklah tu kan, tengok ni kaki durian makan







Sudahnya mama yang duk makan bertambah-tambah, diorang bertiga ni terus serrender.

Korang apa lagi pilah cuba, memang untung bebenor lah.


Dari kacamata orang tak makan durian. Aku sekadar duk peneman diorang je ni

Sebab apa aku tak makan durian?

NOT GOOD FOR HEALTH.... aahahaahahah skema betul ayat kan...


6 comments :

Qashmere said...

Uish sedapnyaaa JELES!

Farah Waheda Wahid said...

dulu rajin jugak layan makan durian kat SS2 dengan hubby kak lily...but now ever since preggy dah stop dulu buat sementara waktu... *_^

Innanie Ariffin said...

kiteorang satu geng UM Cares pun penah makan kat SS2 ni. makan memang macam hantu durian punya... bayangkan lah sampai peluh pun bau durian. eeeyewwww!!! hehehe

tapi sumpah nikmat diaaa!

hazman aka species1980 said...

owwhh... kiranya fear factor ko adalah DURIAN yea...smell like hell taste like heaven... hehehehe

Hazmin Hamudin said...

Ingatkan tuan blog makan durian, tapi tak makan rupanya. Sedap tu..

Amanda Suria said...

Sedapnyaaaaaaaaa....musang king!!!