Friday, August 23, 2013

LIVE UPDATE - Salam Jumaat Dari KFC

Hi Korang,

Sekejap je dah nak weekend kan.

Maknanya minggu ni banyakla rumah terbuka yang nak kene attend. Blogging jobs pun ada 2-3 gak nak kena attend. So kerja-kerja office sebolehnya kenalah disettlekan sebanywk mungkin minggu ni.

Macam sekarang ni, aku tengah duk menunggu bank bukak untuk buat some office errand. Lambat plak bank ni bukak so lepak breakfast dulu



So ke KFC kite buat sponsored post dulu sementara bank bukak sambil sarapan A.M Riser. Tengah hujan plak apalagi sedaplah kan.

Anyway, 

            Salam Jumaat Korang...


So weekend korang buat aper ek?..

4 comments :

Mr Lonely said...

congrats to be featured by Nuffnang, envy~

Regards, www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

Myvitrd said...

jgn lupa order snekplat satu untuk aku.. hehehe

Qashmere said...

Salam Jumaat.
Bestnya sarapan KFC..

zety said...

congr8s featured by NN today!!
wiken nih g wedding je ..huhu..boringg