Wednesday, August 21, 2013

Kaki Shopping, Jom Join Pinwheels Photo Contest

Hi Korang,

Berita baik khas untuk ibu-ibu bapa-bapa yang kaki shopping online pakaian anak korang kan.

Pinwheels iaitu Online Store Pakaian Bayi dan Kanak-Kanak sedang melancarkan Pertandingan Foto dari 15 Ogos hingga 8 September 2013. Hadiahnya RM1,000 baucar shopping PinWheels


Nak join? Ikut je cara-cara kat bawah ni 

1. Beli-belah di www.pinwheels.my (belanja sekurang-kurang RM100)
2. Pakaikan baju-baju Pinwheels untuk anak anda dan ambil gambar
3.Poskan gambar tersebut di www.facebook.com/ilovepinwheels , Kongsikan deangan kawan-kawan dan keluarga, dapatkan sebanyak mungkin Undian (Vote)


Cara nak menang? cam ni

Foto dengan undian yang paling banyak akan memenangi RM1,000 Baucar Membeli-belah Pinwheels. Applikasi untuk Pertanding Foto ini adalah adil kerana ia akan memastikan setiap orang boleh undi sekali sahaja dan memberhentikan undian palsu.


Ada lagi info penting ni tau, baca ni

Ya! Untuk memastikan kelayakan semua orang, korang dikehendaki memasukkan Nombor Invois atau Nombor Resit ketika mengisi borang online menyertai pertandingan ini.

Korang boleh je klik kat link ni untuk lebih details 

Itu je, mudah kan.




3 comments :

Qashmere said...

Nak dapat undi tu yang malas.. LOL

yang baik Ishak said...

harus segera shopping... walaupun tak tau lagi nakbeli baju apa utk anak2 :D

yang baik Ishak said...

harus segera shopping... walaupun tak tau lagi nakbeli baju apa utk anak2 :D