MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, August 13, 2013

Giveaway iSkino Di WWW.CIKLILYPUTIH.COM

Hi Korang,

iSkino merupakan sebuah laman web yang menjual 'casing ' dan 'skin' untuk para pengguna telefon bimbit iPhone, Samsung, Blackberry, Nokia dan banyak lagi gadget-gadget elektronik yang lain.


Antara yang popular termasuklah iPhone, Samsung, Laptop, Tablet, MacBook, BlackBerry dan banyak lagi. Memacam rupa, jenis, bentuk, warna-warni korang boleh pilih. Sampaikan aku sendiri pun rambang mata dibuatnya. Harga ok not bad coz semuanya datang dari oversea tau US.

PEMBELIAN ADALAH SECARA ONLINE

Untuk keterangan lanjut sila hubungi : 03-62045612


Sukerlah tu bila dah tengok menda yang cantik-cantik ni kan. Tak per nak FREE, meh join GIVEAWAY aku yang mudah ni.

Syarat-syarat untuk join Giveaway nie;-


1. Mestilah follower blog http://www.ciklilyputih.com ni. Alah klik je kat tepi kanan blog ni untuk follow ek. Hanya untuk blogger dalam Malaysia je ye tapi kalau korang yang kat oversea tapi ada address kat Malaysia pun boleh join. Senang sket aku nak hantar kan.


2. Tolong bagitau aku 'KENAPE KORANG NAK SKIN or CASING dari ISKINO' ni. Tulis sepanjang mungkin. Suka hati koranglah nak bagi sebab aku ek.


3. Bila dari siap tulis panjang berjela tuh, sila komen kat entry ni dengan nama dan email sekali ek.


4. Pemenang di pilih berdasarkan komen dan pandangan yang menarik dan sebab yang menarik.

5. Tarikh tutup ermm 20th August 2013.

6. Hadiahnya berupakan 1 skin handphone SAMSUNG (any model) secara PERCUMA dan saguhati mendapat special discount voucher RM10 setiap seorang (10 pemenang). Not bad gak kan.

Jadi apa tunggu lagi, cer cepatlah komen ye..

8 comments :

AhkakGojes said...

cantik2 skin tu semua...masih malas nak wat entri GA..tp klu sempat malam ni nak buat...hihihi

singgah entri baru ahkak ya
http://eryati.blogspot.com/2013/08/payment-pertama-dari-yoviaakhirnya.html

fara lulu ^^ said...

KENAPE KORANG NAK SKIN or CASING dari ISKINO?

saya nak skin atau casing dari iskino kerana

1) Rekaan casing daripada Iskino sangat smart,cantik,menarik dan menepati cita rasa terkini yang akan membuat semua orang tertarik.

2) Harga yang berpatutan dan mampu milik setanding dengan apa yang ingin dibeli.

3) Saya tidak mempunyai sebarang rekaan casing daripada Iskino untuk Samsung Tab saya dan ingin mendapatkannya satu sebagai koleksi.

4) Trend terkini mengenakan casing untuk gadget masing-masing.

fara
akubudakskemaa@gmail.com

Hanif Idrus said...

kena join ini

Hanif Idrus said...

Dah join...
Nama: Hanif
e-mail: hanif@tkr.com.my

http://hanifidrus.blogspot.com/2013/08/giveaway-iskino-di-wwwciklilyputihcom.html

SecretOfShaila said...

cantiknya...^^

Obat Infeksi Rahim said...

Info pagi hari yang cukup bermanfaat sob.

Sukma Haron said...

macam best jer....

Sherry said...

Aku nak casing dah lama cari casing yang menarik, eyes on casing available this web!! Cun la..

Name sherry
Email sherrygo@hotmail.com