Friday, August 23, 2013

SUPERWOMEN, WEvents’ 3rd Anniversary Party!



Hi Korang,


Last week, sempat gak aku ke Armada Hotel, PJ untuk celebrate WEvents Anniversary yang ke3.


Kira first time aku dapat join WEvents’ punye event, dah 3 tahun pun diorang ni beroperasi tau. Haruslah semuanya perempuan kan. Itu yang syiok tuh.



Cam biasa registration dulu, aku cam biasalah as media. Dapat goodies bag yang comel tau. Cute bagnya polka dot.





Jom makan-makan dulu sebelum event start, nasib baik ada Innanie dan Ayna kira ada kenal gak. Ramai gaklah bloggers lain turut hadir. Walaupun menunya simple but sedap.




So apa-apa pun speech dari Jenisha dan Winnie selaku founder of WEvents ni. Kata-kata diorang menambah semangat ‘superwomen’ aku tau. Mimi Teh dari Bag Of Love pun sangat inspiring kata-katanya. Sukerlah diorang ni.




Kemudian ktorang di hidangkan dengan 10 talented SUPERWOMEN yang bertanding bagi merebut hadiah-hadiah yang awesome. Hah ko memacam aksi keluar baik menyanyi, menari, motivasi  semua ada. Ade few shot yang dapat aku amik ni.

Best kan.

Diorang ni memang sangat berani untuk perform atas stage. Kalau aku gabra ya ampun hehehhe


Yeah, aku dapat hadiah lucky draw. Sukernya iaitu Eyelashes extension voucher dari Posh Spa. Ermm tapi rasa tak sempat nak buat kot coz tak de masa, most probably akan di giveawaykan. Sapa mau? Cepat angkat tangan.




Inilah dia pemenang bagi talented SUPERWOMEN tuh. Sangat awesome dia menari dan menyanyi as catwomen. Congrats pada semua pemenang. Kalah menang semua dapat hadiah tau.


Terima kasih pada The Butterfly Project dan WEvents’ coz sudi ajak aku berjimba di party ni. Sangat seronok. Korang tanyalah Innanie budak coklateyes tuh, cam ne aku gelak tak hinggat tau.

5 comments :

Syafiqah Hashim said...

wahh..bestnya!!

Farah Waheda Wahid said...

jeng jeng jeng, ada catwoman...

Illy Ariffin said...

seronok.. dorang semua sporting that night :)

sohoque said...

huntong la blogger wanita ada event mcm ni.. ;)

HURAIZAH ZAKARIA (HU) said...

The first time, I jumpa blog you and baca your writing, wow! What a confident lady you are!