Thursday, August 22, 2013

Dinner Dengan Kengkawan Bloggers

Hi Korang,


Boleh plak aku terlupa nak citer kat korang pasal dinner yang paling sempoi ni.



Masa tu ktorg ada project dengan Samsung dan Manoah, so masa penyampaian hadiah tu ee skema plak ayat, diaorang arrange kat PappaRich Bangsar. Penuh level 1 kedai ni dengan ktorg.






Ok order-order apa yang patut. Sorang bukan order satu malah lebih dari 3 menu pun ada. Alah sekali sekala Samsung nak banjer makan so haruslah makan betul-betul.

Korang tengok jelah gegambar kat bawah nie k







Hah penuhkan, ramai giler time tuh. But still dapat makan on time. Bertukar-tukar dish each other, yelah nak rasa sedap ke tak kan. Sampai tak abis makan pun ada. Aku haruslah abis sebab aku order sket je. Hehehehhe



Anyway terima kasih Samsung dan Manoah for this special makan-makan  dan awesome gift gak. I really like it!

Memintak ada lagi projek dengan diorang ni kan. Bukan apa, seronok tau.

Tak yah letak nama bebudak ni kan coz diorang ni lagi glamer dari aku tau, laGipun korang mesti kenal punya la..... ahahahahha





9 comments :

Illy Ariffin said...

seronok mase ni :) thanks la sbeba samsung baik hati anjurkan buka puasa dgn bloggers :) rasa appreciated

intanfirdaus247 said...

Wah bestnya ..mesti meriah..tgk gambar pon da tau best..:)

Sabrina Tajudin said...

haha! seronok sgt mlm tu.. semua order xtgk harga dah! hehe

Innanie Ariffin said...

heheheh ada gak terselit muka gua! :)

Farah Waheda Wahid said...

akak nampak sangat cheerful in green... *_^

luqman zakaria said...

seronoknye..

Fazrol said...

nak ikut lain kali..

hazman aka species1980 said...

Tu la pasal... rugi aku tak dapat join... memang korang sume non stop makan kan.... kad starbucks tu terus top up credit kad yang sedia ada la kan

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnyaaaaaa kak :)