MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, August 27, 2013

Rawatan LIPOSONIX Untuk Bentuk Badan Ideal

Hi Korang,

Meh kita citer plak pasal kesihatan plak ek, asyik event je kan.

Aku nak citer pasal LIPOSONIX ni


Apa itu LIPOSONIX?

Ianya merupakan rawatan untuk pelangsingan badan tanpa pembedahan yang berkeupayaan 'Contouring System' yang menghapuskan lemak.

Rawatan selama sejam yang tidak memerlukan penjagaan susulan ini menggunakan teknologi ultrasound termaju yang mampu menghapuskan lemak yang tidak diingini untuk selama-lamanya, termasuk lemak yang dianggap degil.Satu rawatan yang terbaik bagi orang-orang yan inginkan bentuk badan yang ideal dan juga satu penyelesaian jangka panjang untuk mengurangkan berat badan dan lemak.

Cuma,

1 rawatan, 1 jam, 1 saiz berkurangan

Kira macam time lunch pun korang boleh buat rawatan ni.

Meh kita ikuti LIPOSONIX media launch di Singapore baru-baru ini



Tengok ramai blogger yang share experience mereka mengenai rawatan LIPOSONIX ni. Ternyata amat berkesan dengan pantas dalam mengurangkan berat badan.

Liposonix lebih sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita yang memiliki Indeks Massa Tubuh (BMI) tidak lebih 30. Ia pertama kali digunakan di Hong Kong pada Jun tahun lepas, manakala Malaysia menggunakan mesin pertamanya berharga RM360,000 mulai November 2012.

Ok nanti aku sharekan lagi lebih lanjut mengenai rawatan LIPOSONIX ni. Kot-kot mana tau korang plak berkenan plak kan. 

So tunggu....


No comments :