Monday, August 26, 2013

#NNFeatureFriday, Glamer Cik Lily Putih Jadi Artis Jumaat.

Hi Korang,

Jumaat lepas tengah duk sbuk buat kerja, tak pasal-pasal iPad aku ni non stop berbunyi.

Memula ingatkan bebudak ni duk sembang kat WeChat, bila tengok tak de plak. 

Rupanya FB yang duk kuar notification, bukan main banyak plak tuh. Terus aku pi check, ini kisahnya 




Nuffnang Angel ni dengan baik hatinya memfeaturekan aku di FB Nuffnang. 

Ramailah duk komen, duk congrats dan memacam lagi lah.




So kengkorang,

terima kasih atas sokongan korang pada blog picisan www.ciklilyputih.com ni. Hopefully aku akan jadi lebih rajin mengupdate blog dan rajin pi event lagi ek.

Happy Monday Blues Korang...




4 comments :

penaberkala said...

arghhhh, sudah isnin....

fuyoh, kegembiraan berganda ni kak
featured friday + 1st runner up #UrMalaysianIsShowing event
cayalah

congratz :)

hazman aka species1980 said...

Cayalah beb....lepas nie confirm boleh jadi Featured blogger pulak yea....

Ecah Ecot said...

tahniah2!mmg rajin gi event pon kannn..hehe

amirnawawi said...

Fuyooo rhetis...hahaha k bye..