Wednesday, July 17, 2013

AURA HOT!! Suplement Untuk Mereka Yang HOT

Hi Korang,

Wah ayat, kemain nau ko Lily kan. Abis yang tak berapa HOT cam ne plak?


Hah sebab tulah kena ambil produk AURA HOT ni bagi korang lagi bertambah HOT sepanjang masa tak kiralah dengan sesapa pun kan.

Produk Aura Hot ni merupakan produk kesihatan sampingan yang mengandungi Bio-Stem Cell dan juga kolagen. Ok apa, sambil menyihatkan badan dapat juga mencantikkan diri. Maklumlah kita-kita yang tak berapa nak remaja ni, mulalah sakit-sakit timbul. Sakit itu lah, sakit ini lah dan memacam lagi kan.


Di antara bahan-bahan yang terkandung di dalam produk Aura Hot ni. Segala jenis ekstrak buah-buahan kan. Baguslah semuanya bersumber alam semulajadi. Kira rasa selamat bila kita minum.

Meh check it out kebaikan mengambil Aura Hot ni

•Mencerah, anti penuaan dan mengembalikan keanjalan kulit anda

•Anti oksida untuk mengatasi kesan radikal bebas

•Membantu menambahkan hormone estrogen

•Meransang tubuh menghasilkan lebih Glutaion lebih dari biasa dan secara semulajadi

•Menegangkan kembali payudara dan punggung

•Mengembalikan kehangatan rumahtangga

•Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori

•Menurunkan berat badan dengan mudah, berkesan dan terkawal serta mengurangkan kolestrol

•Menambahkan tenaga, menyegarkan badan

•Merawat masalah kemurungan

•Diformulasikan berasaskan farmaseutikal

•Memberi manfaat dari luar dan dalaman tubuh anda

•Terbukti mampu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit dalam tempoh 2-4 minggu pengambilan yang berterusan

Hah ko banyak betul manfaat tuh. Rasanya produk lain boleh lawan tak?


Aku rasa tak sabar nak menghabiskan supplement ni, paling best mix fruit botanical wooooo.. satu lagi,dalam satu box ni ada 20 sachet. cara penyediaannya sonang betul, cuma campurkan 1 paket aura hot powder bersama air suam ataupun jus buah-buahan lepas tu minum lah.

Kalau korang nak rasakan keberkesanannya, di nasihatkan minum 2 paket sehari untuk bulan pertama dan 1 paket sehari untuk bulan seterusnya.

Moga-moga nampaklah perubahan kan

Nak cuba, ni klik kat sini:-



ataupun terus je call Cik Aisyah di 019-6690054 untuk more details. Nak tanya apa-apa pasal produk Aura Hot ni pun boleh.

Lagi satu,

Stokis dan agent diperlukan, ulang lagi sekali, stokis dan agent diperlukan ni,sesiapa yang nak side income korang boleh call kak aisyah kita ni, bolehlah tambah pendapatan untuk bayar duit kuih raya nanti ek.



3 comments :

Hanif Idrus said...

Menarik ini..hehehehehe

AlyzaFisol said...

wow!!pasni lg hot la cik lily...hehhe :D

http://www.alyzafisol.com/

kak ina kl said...

hot memang hot