Monday, July 8, 2013

Weekend Itu

Hi Korang,

Ermm 2 hari tak update blog

Menarik kan, so tak delah orang chop aku blog addicted sangat.

So buat apa je 2 hari menghilang dari dunia cyber yang tak pernah lenggang dari manusia yang hauskan traffic SEO, keglameran, ping entry dan memacam ni kan?

Last week ktorg pulang mendamaikan diri


Ke keluarga tercinta, sanak saudara, sahabat handai, binatang kesayangan, hutan hijau di kampung.

Memang totally rasa awesome setelah 2 bulan tak balik kan, tapi tak bermakna tak jumpa family langsung. It’s just that, rasa balik kampung tu lagi best daripada family aku datang ke rumah kan. 

Dapat main kejar-kejar dengan anak sedara aku yang comel-comel, dapat main dengan kucing-kucing yang tak abis-abis cari tikus, dapat bagi ayam makan sambil joget-joget dulu, tolong angkat tanah dari sungai untuk perbesarkan dapur rumah nenek dan memacam lah

Ermm bahagia sungguh rasanya.

Don’t you think so?

Anyway, 
Happy Monday Blues Korang!




4 comments :

beta kupu said...

Sapa kata blk kg xbest? Konpem Best laaa!

Hairul Azni said...

Sejauh mana pun kita pergi, kampung halaman tetap di hati..

luqman zakaria said...

kampung jgk yg terbaik!

Amanda Suria said...

Cantiknya rumah kg tu Cik Lily...SA suka....