Monday, July 1, 2013

GAMBAR | Bloggers CUTE di Butterfly Project Posh SPA Party

Hi Korang,

Last weekend aku ke Posh Nail SPA Party anjuran Butterfly Project kat TTDI.

Ya ampun, sangat-sangat awesome partynya coz semua yang attend tu beauty bloggers yang cute miut cun melecun ooo.

Tak caya, meh tengok ni gambo FOTOBOX yang sempat ktorg beramai-ramai camwhore.

mestilah ade muka aku dulu kan

tengok perangai aku, macam giler ahahaha

yeah, moh bergambar lagi

Hah best kan. Memang aku betul-betul seronok, yelah dikelilingi oleh adik-adik yang comel lagi sporting tau. 

Ni bloglink diorang kalau korang nak check it out ye. Kalau nak berkenalan pun boleh gak tapi melalui aku ye ahahah










Ada lagi sebenarnya tapi aku tak ingat plak, nanti kalau ada details aku update ye.

Ok nanti citer lagi, tengah duk tengok RUNNING MAN ni, kang hilang mood aku nak gelak-gelak kan

Anyway,

Happy Monday Korang!

6 comments :

Innanie | Ariffin said...

jeles kit akak!!! hehehe btw, tahniah and stay cute ok. hmmmm, tak dapat join sbb ada job emcee kat putrajaya! :(

Kisah Si Dairy said...

happy monday cik lily...sah..meriah sungguh ye..

bagbeautybaby said...

Hi Cik Lily Putih. It was great meeting you too!!! Had such a great time =) [dina]

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

olololo comelnya...

hehehe ;)

hazman aka species1980 said...

Alahai.... comeynya muka masing-masing tue...

mIZz *.* aYNa said...

comelssss <3 <3 <3