Friday, July 5, 2013

Penghilang STRESS Di Pagi Jumaat

Hi Korang,

Dah nak weekend ni, apa lagi yang korang tu tension. Taulah kerja menimbum kan but still kita kena chill out, betul tak?

Of course la betul

So meh aku citer salah satu penyembuh STRESS di kala korang tak de mood manjang tu kan.

Ini dia HUG or Pelukan Mesra.




Bagi aku, ianya memang amat release tension sebab once kita hugging orang yang kita sayang tu secara automatiknya stress tu akan hilang. Kira macam orang tu sedut stress kita tu kan.

Tak semestinya hubby or wife yang korang boleh HUG, kengkawan pun boleh, mak tersayang, adik beradik kan tapi janganlah sesuka nak peluk orang yang bukan muhrim korang plak.

Haram ye, Allah nampak apa yang korang buat tau..


Anyway,

Salam Jumaat & Happy Weekend Korang!








5 comments :

Fazrol said...

Betul2x...
skrg juga peluk bini, streess...

kisah Si Dairy said...

salam jumaat cil lily putih..:)

hazman aka species1980 said...

tips yang bangun nie... kena selalu la nak peluk cium....hehehehe

Hairul Azni said...

Memang berkesan tips ni tapi orang selalu lupa nak buat.. :-)

Amanda Suria said...

Happy weekend cik lily....