Tuesday, July 23, 2013

Majlis Berbuka Puasa Bersama Denaihati Network

Hi Korang,

Weekend lepas, dapat jemputan ke majls berbuka puasa bersama team Denaihati di Singgahsana Hotel, Petaling Jaya.


Aku cam biasa dengan Mr Big lah, ktorg dari Kinrara beli barang untuk kereta ni. Sampai awal plak, so ktorang chill out di Amcorp Mall dulu. Cuci mata baju raya kan. Cantik-cantik semua dan terus sambar 2, yeah dah ada baju raya.


Bila sampai kat parking hotel ni, mak oi banyak betul kereta. Ni mesti ramai ni, nasib baik Yana dah chop meja so kira oklah. Duduk depan stage sekali ye. Sambil tunggu bebudak lain sampai, sempat gak pi borak-borak dengan bloggers yang lain.




Makanan plak, sekeliling dewan ni ada. Nak makan apa, cakap je semua ada. Dari sesejuk menu sampai ke menu yang di masak pepanas semua ada. Cuma larat dengan tak je pi beratur untuk ambil makanan kan.




Actually bukan formal majlis pun, semuanya sempoi. Team Denaihati especially Bro Amir Hassan, Bro Eizil, Shakkido, Anarm sibuk melayan kitorg ni. Bertanya khabar, sembang-sembang kosong, bercamwhore dan memacam lagi lah. Such a great host. Bro Ilham bab bergambar ni memang sporting abis. Ikut je apa yang ktorg suruh pose kan.

hahahahha



Anyway terima kasih kepada team Denaihati especially Bro Amir, yang sudi menjemput ktorg ni. Semoga Denaihati Network akan lebih maju dan berjaya di masa depan. 

Mintak maaf pada bloggers lain yang aku tak sempat jumpa coz dewan tu besau no, aku sendiri pun tak berapa cam muka bebudak ni lah.

Hopefully gak aku dapat join lebih banyak lagi projek Denaihati ye.

Rasa rugi plak tak dapat join projek Wordpress Akademi Denaihati ni, memacam ilmu yang boleh dapat tau.




6 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....meriahnya n seronok tengok join sesama blogger...;)

Amanda Suria said...

Seronoknya kann...agak2 if SA daftar ngan dorang ok x? Nak jugak merasa tukar wordpress....

JunAina said...

Hari tu terasa jugak mcm nak pergi tapi tiba2 suami tak dapat nak join jadi cancellah tak ada rezeki nampaknya.

hazman aka species1980 said...

Semakin berseri muka ko sejak guna aura hot nanti....

Myvitrd said...

wah meriah2 ye.. dah berkali2 deniahati buat majlis time aku tak free pulak tu

Shaila said...

wahhh...meriah dan bestnya..^^