Friday, July 19, 2013

My MAGIC Eyes

Hi Korang,

Nak citer pasal makan, kang korang marah plak so kita citer bab make-up plak ek.


jom buat magic

Tajuk cam ni lain macam bunyinya kan. My Magic Eyes. Macam buat silap mata je plak.

Actually cam ni,

Bagi orang-orang yang tak de masa cam aku ni, yang senantiasa ‘on the go’ tak kira masa dan hari. Kita perlu cepat dalam mencantikkan diri kita. Tak kan nak duk depan cermin tuh, 1 jam plak sebelum keluar kemana-mana. Sangat buang masa.

So ini dia MAGIC Eyes.


Ianya merupakan eyeshadow pallete  yang telah direka mengikut kombinasi warna mata yang korang perlukan. Ermm nampak cam pelik tapi best ooo

semua colour favourite aku ni


Meh aku citer cara untuk gunakan Magic Eyes ni. Alamak camne plak boleh terlekat kat jari ni ek, gopoh benau gamaknya.


1. Pilih warna eyeshadow yang korang suka. Kalau aku ikut warna baju aku. So aku pilih warna biru.


2. Tutup mata dan letakkan si atas kelopak mata


3. Tarik hingga kehujung kelopak. Nampak cam ganas je aku buat kan. Itulah nak bagi dia melekatkan, padahal sket je pegang tu dah boleh

wah kemain lagi ek


4. Kemudian ratakan apa yang patut. Ke kiri ke, ke kanan ke, janji blendkan warna tuh




5. Tada... dah siap pun



Mintak maaf aku buat comot sket coz baru first time guna kan. Itu yang nampak cam messy banyak tuh, di tambah plak dengan mata ala-ala panda so tak berapa cun sket lah. Kalau nak tengok cara yang betul dan mudah, korang boleh klik ke http://www.supermodels-secrets.com/2010/03/in-blink-instant-eyeshadow.html  untuk dapatkan tips yang sesuai mengenai Magic Eyes ni.

Harga RM39.00 (free shipping) dan dalam 1 kotak tu ada 6 pasang mata warna-warni ehehee..


Hah, nak beli la tu kan.


Takper menda baik cam ni, haruslah aku kongsi dengan korang. Nak tengok koleksi yang yang lelain Magic Eyes ni boleh check it out kat info bawah ni

Instagram Follow us @supermodels_secrets

jangan bimbang semua tunjuk cara pun disediakan

Bukan setakat eyeshadow instant je diorang ni ada, ada memacam lagi barangan make-up yang unik lagi mudah serta cantik untuk korang cuba.

Nak raya ni kan, memacamlah kita nak shopping. Betul tak? 

Of courselah betul...

p/s: masa main eyeshadow ni buat kat opis time lunch, orang sibuk pi makan, aku duk sibuk bercamwhore.. eheehehehe

7 comments :

Farah Waheda Wahid said...

eh eh...nak jugak lah...cam menarik jer ni...

Mawar Putih said...

betul2 magic nie. Mudah dan cepat :)

Innanie Ariffin said...

akak ni buat lawak lah. walaupun muka siries kita baca entry ni gelak-gelak tau...

lagi2 gambar first tu.. lepas lekapkan eye shadow. ingatkan just pakai gtu je... oh kena fade kan...

btw, this product nampak menarik... agak praktikal lah untuk orang yang buta make up mcm kita ni...

heheeh..

illy ariffin said...

kak lily, yang ni berape harge?

Sabrina Tajudin said...

warna dia agak vibrant! cantik!

Check out my latest post! : Baby Lips Pink Glow Lip Balm Review

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...senang je nak pakai nyer pada yg selalu pakai utk ke opis elok beli...:)

Azham Vsvc said...

wah senangnya.... bolehlah akak bersiap cepat2 untuk ke majlis nanti hehehe....