Tuesday, July 30, 2013

Temui AMINA MasterChef Australia Season 4 Hari Ini

Hi Korang,

Kalau korang memang kaki Masterchef Australia yang sibuk duk tayang kat Channel 709 Astro Lifetime mesti korang kenal dengan Amina El Shafei yang merupakan salah seorang peserta untuk Season 4 kali ni.

Dan berita baik nak bagi tau kat korang yang AMINA ni ada di Malaysia untuk minggu ni.


Kalau nak jumpa dengan beliau meh kita reramai ke





Master Class @ Mid Valley Megamall
Mid Valley Megamall

Centre Court
Tuesday 30 July, 8pm


Amina akan berkongsi beberapa tips dan rahsia masakan beliau di dalam demonstrasi Masterclass malam ni nanti. Nanti bolehlah korang share-share resipi kan coz Amina ni very adventures dalam dunia culinary ni


Sambil tu boleh rasa masakan daripada air tangan beliau sendiri.

Eh, jangan lupa datang tau. Semua di jemput hadir, tua muda, kecik, beso, kaki makan, tukang masak, peminat AMINA datanglah.

Aku haruslah special, dapat jumpe AMiNA dulu dari korang, jangan jeles...



5 comments :

hazman aka species1980 said...

Tu dia.... lifestyle blogger memang selalu advance laa... tapi Amina nie memang size badan omputih betul laa

intanfirdaus247 said...

memang kiter peminat masterchef Australia …sebab dia sorang muslim memang nampak unik sangat….dan dia sangat peramah nampak gaya..wah bertuahnya cik lily dpaat jumpa amina…

Anonymous said...

i is jeles.. nak jumpa amina jugak... she is such a great cook..

Hazeman Huzir said...

Oh! I have met her too sebab Astro bawak dia jumpa staff-staff Astro.. below is my experience with her:

http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/08/masterchef-amina-elshafei-in-kl-would.html

Hazeman Huzir said...

Oh! I have met her too sebab Astro bawak dia jumpa staff-staff Astro.. below is my experience with her:

http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/08/masterchef-amina-elshafei-in-kl-would.html