Thursday, October 19, 2017

SASSY - Kedai Online Gift Dan Lifestyle Malaysia Yang Bakal Merobek Poket Korang hehehhe

Hi Korang,


Masa kak lily muda-muda dulu ewah sekarang ni tak muda ke!! 


Hah muda remaja jugak tapi remaja purba satu ketika dulu hehehhe, kak lily memang minat benda-benda yang comel dan cute miut ni tak kiralah apa juga pun janji memikat hati terutamanya pinggan mangkuk, cutleries, even alat tulis pun tau. Kekadang tuh, terbeli bagai nak rak tapi tak guna pun simpan je buat koleksi.

Until sekarang perangai ni terbawak-bawak tau!

Rasa cam nak makan plak, lemon kan hahahhaha

Tak kira apa jua barang, even hello kitty pun akak lily ada simpan lagi koleksi ye 

Hari tuh bila surfing nak cari stationary office ni, akak lily terbukak satu website ni yang nama SASSY ni. Rupanya SASSY ni jenama alatulis dan hadiah-hadiah comel yang bercitarasa tinggi dan mengikut trendy terkini.

Yelah alatulis tulis biasanya warna-warna kelam dan gelap je kan so di SASSY ni alatulisnya trendy, berwarna-warni dan cantik-cantik belaka. Produk-produk keluaran SASSY bukan sahaja harganya berpatutan dan praktikal tetapi juga bergaya dan unik terutamanya direka dengan gaya ala-ala feminine.

Ini Lemon Series, ya ampun comey bebenau kan

Produk SASSY ni dilancarkan dalam pelbagai jenis dalam siri koleksi. Berwarna-warni dan berani dalam reka bentuk, produk mereka akan diilhamkan mengikut trend fesyen terkini koleksi bermusim.

Di antaranya adalah :

*Lemon series*

*Neon collection*

*Tropical Collection*

*Black and White Collection*

Ada pouch dari lemon series ni, cantik tak???

Setiap koleksi alatulis di pilih berdasarkan kepentingan bagi SASSY itu sendiri. Yelah SASSY ni kan ala-ala perempuan sofistikated so kenalah mengikut citarasa beliau. 

Eh haruslah kak lily rasa bangga bila memiliki koleksi dari SASSY ni, so bila bebudak kat office ni tanya-tanya terus je kak lily show off dengan diaorang ni. 


Secara jujurnya daripada kualiti produk yang kak lily perhatikan, harganya memang berpatutan dan berpadanan. Yelah kan kualiti mestilah sama dengan harga so barulah orang semua nak beli. 

Kat mana nak dapatkan koleksi-koleksi alat tulis pejabat menarik dari SASSY ni?

Korang boleh singgah di mana-mana MPH outlet yang berhampiran korang seperti:-

-Midvalley
-Nu Sentral 
-1Utama 
-Subang Parade 
-Bangsar Village 
-Quill City Mall 
-Setia City Mall 
-Gurney Plaza 
-Mahkota Parade 
-Melawati Mall (coming soon) 
-Johor Bahru City Centre 
-The Spring, Kuching 
-Vivacity Mall 
-Aeromall, Senai 
-D’Pulze, Cyberjaya 
-Alamanda, Putrajaya 
-MyTown, IKEA Cheras 
-Raffles City (Singapore) 
-Parkway Parade (Singapore)

Kalau di Departmental Store, korang boleh check it out di:-

• Sogo KL 
• Parkson
• Robinsons

planner untuk tahun depan, yeahh

Kalau korang tak de masa nak ke lokasi Sassy tuh, eh jangan bimbang korang boleh check it out di website http://www.sassy.com.my dan diaorang boleh terus hantarkan depan pintu rumah korang tau. Yesza, I like it kalau ada service online macam ni. 

Eleh, mesti korang kan kan kan….

Of courselah kak lily akan bagi voucher code ye, ek haruslah kena kongsi kepada kengkawan-kengkawan kan. So korang boleh gunakan voucher code : CIKLILY30 untuk mendapat 30% diskaun masa korang klik button checkout tu ye. Tapi kena cepat sebelum 31hb Oktober 2017.

Janga lupa tau korang singgah ke website SASSY yang merupakan website online stationery store Malaysia ni ye, kalau bukan untuk diri sendiri belikan yang tersayang pun ok aper…









Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

3 comments :

Nabila Syifa said...

So cute

el said...

uiii comel sgt cik lilyyy..bukan cik lily yg comel..tu brgn dia tu comel baq hang mmg lah rabakkk uiiii

Siti Rohaida Yusof said...

comelnya semua tu...