Thursday, October 5, 2017

EAT Cake Today, Order Kek Secara Online

Hi Korang,

Apa itu EAT CAKE TODAY?

Kalau nak tahu, Eat Cake Today merupakan servis tempahan kek yang berkualiti dari pembekal kek tempatan dan di hantar terus ke depan pintu rumah korang.


Ewah kemain lagi ek!

Sekarang ni kan, kita ni manusia yang tak de masa nak lakukan perkara-perkara remeh seperti ni so tempah online dan hantar terus menjadi pilihan yang bijak. Selain daripada menyenangkan kita sebagai pelanggan, peniaga kek tempatan juga mendapat keuntungan daripada platform ni. Kira win win situation gituh ek.





Kalau korang nak tau lebih daripada 40 peniaga kek tempatan telah pun menyertai platform ini dengan lebih kurang 300 jenis pilihan kek.


Eat Cake Today menawarkan pelbagai jenis pilihan kek seperti biskut, brownies, bundts, cheesecakes, cookies, cupcakes, eggless cakes, fondant buttercream beauties, gluten-free, loafs, mille crepe, pavlova, pies, tarts, vegan dairy free, customized cake dan juga pastry.

Cuba cakap dengan kak lily siapa yang tak suka makan kek? Cakap lekas ermm cakapppp!!

Milo Dinosaur 7 inch Milo Cheesecake

Kek-kek sempena perayaan seperti Valentine, Hari Ibu, Hari Bapa, Mooncakes, Kek Krismas juga turut boleh di tempeh sekali. Untuk kek sebegini ianya harus di tempeh awal dengan pilihan masa tempahan 4 jam sebelum, 1 hari sebelum, 2 hari sebelum dan 3 hari sebelum. Harga kek bermula dari RM37 hingga RM230 sebijik termasuk dengan harga penghantaran sekali.

The Modern Duke's Pudding 7 inch Oreo CheeseCake

Dari segi penghantaran pula, Eat Cake Today menawarkan perkhidmatan penghantaran di sekitar Kuala Lumpur dan kawasan Petaling Jaya pada harga RM10 bagi setiap penghantaran dan kos penghantaran tambahan untuk kawasan luar Kuala Lumpur seperti Shah Alam, Klang, Bukit Jalil, Kajang, Rawang, Bangi dan lain-lain lagi dan masa penghantaran setiap hari dari 11.00pagi hingga 7.00malam.


Yang penting kak lily nak highlight ni, kesemua peniaga kek menggunakan bahan-bahan kek yang HALAL tau dan ada ada juga peniaga kek yang telah pun mendapat sijil HALAL seperti Cake Sense, Cat & The Fiddle, The Honest Treat dan Just Heavenly.

Cara Menempah Pembelian Kek Secara Online


1. Layari laman web Eat Cake Today’s di www.eatcaketoday.com

2. Pilih kek yang korang nak atau pilih servis penghantaran atau pun cari guna keyword Salted Caramel or Chocolate.

3. Pilih Delivery Date, Delivery Time, Quantity kek yang dikehendaki dan juga isikan mesej pada kek tersebut 

4. Pilih berapa batang lilin dan detailsnya sekali

5. Klik pada ikon “Add to Cart”.

6. Check order korang dalam Shopping Basket dan detailsnya semua dan “tick” I agree with terms of service dan klik ikon “Checkout” 

7. Untuk lengkapkan tempahan, isikan Customer Information, Shipping Method, dan lengkapkan Payment Method.








pastries

Untuk info lanjut boleh layari www.eatcaketoday.com

Careline No.: 017 - 8800 153 (Call / WhatsApp) 


Operating Hours: Daily 9.00 am – 6.00 pm


Instagram: eatcaketoday 
[#eatcaketoday] 







Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com


4 comments :

mama tisya said...

dapnye tgk kek2 tu..i love kek

Siti Rohaida Yusof said...

wah....sedap2 nampak kek tu...alahaiii..senang benau sekarang ni kan..semua online

Eliss Mie said...

menarik. nasib la dalam ofiz aku pun ada baker. skang duk depan meja aku je pulak. tiap2 minggu order kek..hehe

Nadiah Suhaidi said...

Senang lah lepas ni nak order..Tak pening kepala nak cari kedai kek ^^