Tuesday, October 24, 2017

Ayam Brand Chili Tuna, Pedas Menyengat

Hi Korang,

Kak lily bukanlah kaki pedas yang korang sangatkan, mulut je pedas kemain hehehhee

Ni saje nak citer pasal Ayam Brand Chili Tuna ni.


Rupanya ada produk tuna dari Ayam Brand yang terbaru di pasaran. Tuna pedas menyengat kak lily gelarkan produk ni, alah bukan apa level kepedasannya kemain lagi lah.

Chilli Tuna Light Level 2

Sesuai untuk yang menjaga berat kerana mempunya lemah 33% lebih rendah dari variant Chilli Tuna yang lain dan ianya merupakan salah satu produk chilli tuna yang original.

Chilli Tuna Level 3 

Kepedasan tahap tiga dan sudah lama di pasaran. Diminati ramai!

Chilli Tuna Fire-Hot Level 5

Baru di pasaran dan harus dicuba. Sangat pedas, sehingga ada amaran di tin. Pasti akan menangis. Pedas tapi gembira!

Di sebabkan dah biasa dengan Chili Tuna yang light tuh so tak yahlah nak cuba kan. Jadikan akak lily cuba Chili Tuna Fire-Hot Level 5 ni.

Alah buat sandwich je senang

Bukak je tin, bau chili tuh dah menyengat kat hidung, Rasa sket ermmm podehhh!!


Nampak nau kak lily tak tahan pedas kan, menda dah bukak ni so takkan nak buang pulak sebab kepedasan. So solutionnya kak lily campurkan mayonis untuk seimbangkan rasa pedas dan lemak mayonis tuh. 

Hah ko baru lah boleh di makan, kalau tak nangis tepi bucu katil huahauhauahuahua


Korang yang kaki pedas level super shaiya tuh bolehlah mencuba Chili tuna Fire Hot Level 5 ni, rasa terangkat-angkat bila makan tau. 

Oh ye, kesemua produk Ayam Brand™ Chilli Tuna diiktiraf Halal oleh JAKIM. Dah jangan nak was-was sangatlah

Untuk info lanjut boleh ke : http://www.ayambrand.com.my/tasty-tuna.html

Jangan lupa tag 

Instagram : @ayambrandmy #ayambrand 





Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

1 comment :

Amanda Suria said...

SA ari tu buat nasi goreng tuna..amik yang extra hot tu ha...apa melelh poloh omak den makan..hehehehe