Wednesday, October 11, 2017

REVIEW | MUCA VITA BRIGHTENING AMPOULE

Hi Korang,

Satu lagi produk kecantikan yang akak lily nak perkenalkan iaitu ampoule, dalam masa melayunya adalah serum muka. Ampoule ni selalunya di datangkan dalam bentuk cecair dan hanya setitik dua sahaja di perlukan untuk di sapu di muka.

Vita Brightening Ampoule ni ada produk keluaran syarikat MUCA.

MUCA VITA BRIGHTENING AMPOULE 50ML

Dengan menggunakan teknologi daripada Korea, ampoule mineral yang intensif ni diperkaya dengan Vitamin B dan Vitamin C untuk kulit lebih cerah dan bersinar. Ampoule ini akan menyerap lapisan epidermis secara mendalam, membawa bahan aktif untuk keberkesanan yang lebih baik. Lagipulak ferment lysate semulajadi yang menggalakkan kelonggaran kulit untuk penyerapan yang lebih baik dan meningkatkan kesan pengetatan liang-liang pori muka.

Wah kalau Korea je gerenti korang akan beria- ria nak cuba ek

Cara nak guna?


Alah senang jelah

Seelok-elokya di gunakan selepas muka dibersihkan dan di letak kan toner, kemudian hanya gunakan 1-2 titis sahaja dan sapukan di seluruh muka. Lepas tuh tekap-tekap secara perlahan untuk ianya lekas menyerap ke dalam kulit muka kita. Ok dah


Ni akak lily kongsikan beberapa testimoni untuk panduan korang ye

Nur Adnina Mohd Yatim on Sep 06, 2017
Saya cuba MUCA Ampoule untuk kurangkan minor sunburn dan kusam, kurang dari 2 minggu dah nampak kesan. Tak perlu tepek foundation 5 lapis dah lepas ni! Paling best tekstur MUCA ampoule langsung tak melekit. Totally worth the try.

Chen on Sep 05, 2017
Honestly started seeing difference in my skin after 5 days using it. People started commenting that my skin looked nicer and brighter. I applied it to an area on my face with pimples and it started to fade off. Buying my 2nd bottle now after using my 1st bottle for almost 2 months.

Michell on Aug 30, 2017
Been used for 2 weeks , and the effects were so obvious ! Good ! 5 stars product ! Will buy again!

Kalau korang berminat, akak lily boleh berikan diskaun tau. 

Hanya masukkan special code : CIKLILYPUTIH30 ermm secara automatiknya korang akan dapat RM30 OFF bila shopping di website @shophurr.tv

Use this Special Code: CIKLILYPUTIH30

Promosi ni akan berakhir pada 31st October 2017, baik korang dapatkan lekas-lekas ek


Untuk info lanjut mengenai Muca Vita Brightening Ampoule, korang boleh follow:

Instagram: @mucaskin IG
#mucaskin #mucawellness #mucamalaysia






Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

3 comments :

el said...

gambar cantiklah

Buy Contact Lenses said...

Nice post, things explained in details. Thank You.

Buy Contact Lenses said...

I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.