Monday, March 23, 2015

Tak De Rumah 4 Hari, Busy Berjalan

Hi Korang,

Tengok berapa lama tak update blog kan.

Itulah tak de depan laptop lebih daripada 4 hari. Nampak nau ke'busy'an nya semakin terserlah. Alah bukan pi bercuti mana pun, keja je semua ni.

Ok meh banjer satu gambo dulu ek.


Confirm korang rasa cam sakitnya ku di sini di dalam hati ku (sambil letak tangan kat dada kan) tapi tak terucap dengan kata-katanya. Yelah tengah-tengah minggu boleh bersantai-santai di tepi pantai yang indah ni.

hehhehe

Ok back to work, petang sket baru citer.

By the way, jangan lupa join 2 giveaway aku yang tengah hot ni.



Jangan lupa ek, semuanya dateline minggu ni..


6 comments :

FARAH deeb said...

Cantiknyaaa.. katner tu??? JEMPUT SINGGAH: Resepi Nasi Daging Istimewa

Farah Waheda Wahid said...

memang terasa sakitnya tuh di sini... huwaaaaaa... nak holiday jugakkkkk!!!!

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

kak lily pakai two pcs! haahahaha nampak nampak tu tu tu

Diana Rashid said...

Ada buat GA ke??ok2..nanti saya join ye..:)

adianiez AIDA said...

di mana ni :)

Amanda Suria said...

tgok gambar ni terus nak holiday..eh ada giveaway...nampak nau kita ni tgh bz sampai x sempat tau ada apa pun aktiviti kat sini