Wednesday, March 18, 2015

Petua Menghilangkan Parut Jerawat Di Muka

Hi Korang,

Biasalah kita dengan masalah jerawat ni memang tak dapat dipisahkan. Kecut je jerawat kat sebelah kiri, tup-tup timbul pulak kat sebelah kanan. Tak kiralah kulit kering ke kulit berminyak ke pasti ada punya.

Tangan pulak gatal je nak picit-picit supaya boleh cepat susut akibatnya parut jerawat pulak yang terjadi. Kesan parut pulak bukan calang-calang, bertanda sampai hitam pulak tuh. Puas plak nak cover dengan letak foundation tebal-tebal tapi still nampak jugak.

So macam mana nak hilangkan parut di muka akibat jerawat ni ek, meh sini aku nak syorkan satu produk ni iaitu


AZANIS SCAR SERUM

Serum Parut AZANIS ini akan membantu melicinkan kulit sehingga orang tak tahu sebelumnya ada parut. Wah amazing gituh kan. Memang tengah HOT produk ni tau.

Ini di antara kebaikan AZANIS Scar Serum ni

1) Kaya dengan vitamin E yang sangat diperlukan kulit terutama kulit wajah.

2) Mengandungi bahan yang menaktifkan kolagen yang mana bahagian kulit yang berlubang tu ditegangkan secepat beransur-ansur dan tona kulit muka dapat diseratakan. So tak delah masalah kulit kusam tuh timbul.

3) Boleh bawa solat sebab ianya memang suci lagi halal.

Produk ini telah pun mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - NOT150301588K kerana kandungan bahan ini 100% dari bahan semulajadi. Bahan utamanya adalah Tocopheryl Acetate (Vitamin E) dan diformulasikan dengan bahan antioksida, komponen aktif semulajadi serta pelembap yang bertindak serentak bagi membantu mengembalikan keremajaan kulit.


Azanis Scar Serum Sangat Sesuai Untuk:
 
Segala jenis parut kekal pada tubuh badan 
Selulit yang menjengkelkan 
Parut bekas jerawat sama ada di muka atau di badan 
Parut kemalangan 
Parut suntikan BCG 
Parut Chicken Pop (Demam Campak) 
Parut bekas bedah (jahitan) 

Hah amik ko, banyak tuh jenis parut yang dapat di hilangkan. Kagum pulak aku dengan produk hilangkan parut ni. 

Ini aku selitkan beberapa testimoni untuk panduan korang ek.






Ni sedikit info lagi untuk pengetahuan korang kan.

Bila kesan awal boleh dirasai?
Kesan adalah bergantung pada tindakbalas individu. Tapi secara puratanya, ia mengambil sekitar 30 hari untuk anda lihat kesan yang ketara! 

1 Botol boleh tahan untuk berapa lama?
1 Botol Azanis Scar Serum boleh bertahan selama 30 hari. 

Adakah Azanis Scar Serum ini halal?
Ya! Pengilang kami telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM. Anda boleh guna Azanis Scar Serum tanpa ragu-ragu! 

Bagaimana cara penggunaannya?
Azanis Scar Serum begitu mudah digunakan. harus disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari. Pada parut baru, Azanis Scar Serum harus disapu hanya apabila luka telah sembuh, dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka. 

Adakah ada had umur bagi pengamalnya?
Ia boleh diambil oleh setiap orang lelaki dan perempuan tanpa had umur.

Jadi apa tunggu lagi? Kalau betul-betul berminat dan nak dapatkan dengan harga paling istimewa, 


cepat-cepat ke -> www.pakarparut.com

ATAU 

HUBUNGI SEGERA ✆ SMS/WASUP : 

Taip " PARUT " hantar ke 019-4886964

Tak pun, korang boleh check it out di
 
Facebook Azanis Scar Serum

Cuba dulu then baru tahu kan..

3 comments :

Nuriesya Nadia said...

Woahh ! Nak belilah. Nak hilangkan parut ciken pox yang tak santek ni. :D

Diana Rashid said...

saya ada satu parut kat dahi..bekas jahitan masa eksiden dulu.kalau pakai ni boleh la hilang agak nya..

Anonymous said...

Acne or Pimple is a BIG Problem that crosses the borders of age, gender, race and social status. Benzac AC is a topical water-based gel wiyh its active ingredient benzoyl peroxide perfect for the treatment of acne. Benzac AC aparts from its acne-treatment counterparts is that it does not contain alcohol and it is fragrance free. Read more at:
http://kidbuxblog.com/hard-on-acne-soft-on-skin/