Monday, March 16, 2015

Cik Lily Putih Dalam The StarMetro

Hi Korang,


Bebudak blogger ni memang tau je aktiviti aku ek.

Kan hari tuh aku dengan Ayu Rafikah join campaign Dove sempena International Women Day kat KL Sentral, hah ko cam ne boleh masuk suratkhabar plak


Aku sendiri pun tak perasanlah.

Ntah bila masa photographer ni shoot gambar ktorang orang ni. Glamer sekejap hari jumaat last week hehehhehe...

Itu je...

p/s : Abang photographer, lain kali nak amik gambar bagitau ek. Boleh pose cun-cun sket.

8 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

wah..bestnya.masuk sotkabar...hehehe

izzeyda said...

sesekali glamer best jugak..

tiga lalat said...

Salam. Hee untungla jadi retiss. gudjobb cik kak lily.

Diana Rashid said...

wah..masuk surat kabo sudah..sikit hari lagi masuk tv...heheh

::EIDA:: said...

kann kak lily, lain kali bgtau la kan. leh pose peace sikit hehe~

hazman fadzil said...

wow.....dah masuk suratkhabar omputih la pulak...cayalah beb...

Eliss Mie said...

kalau sempat posing tu x candid la namanya..hehehe..abam photographer nak gmbr candid tu ..hehehe

Haslinda Hassan Ali said...

glamour u hihi