Sunday, March 15, 2015

Jom Join “LARGEST MOUTHWASH RINSING EVENT” Sempena World Oral Health Day 2015

Hi Korang,

Meh meh dekat sket ek..

Aku ada berita baik lagi best ni. 

Sempena menyambut World Oral Health Day 2015 yang akan datang tak lama lagi ni, pihak Malaysian Dental Association dan jenama ubat kumur mulut No. 1 di Malaysia, LISTERINE® akan cuba mencipta rekod iaitu Largest Mouthwash Rinsing Event untuk dimuatkan di dalam Malaysia Book of Records bagi mewar-warkan mengenai betapa pentingnya penjagaan gigi yang sempurna setiap hari.

Ini hah detailsnya:

Date: Saturday, 21 March 2015
Time: Anytime between 10am to 10pm 
Venue: 1Utama Shopping Centre (New Wing), Highstreet Concourse (Ground Level)

Nak sertai? of courselah kan

Korang cuma mendaftar di kaunter pendaftaran dan kemudiannya berkumur di tempat yang telah pun disediakan dengan Listerine.

Kan senang kan..


Nanti korang akan dapat sebotol Listerine, voucher diskaun dan sijil eksklusif dari pihak Listerine. Bukan itu sahaja, korang juga berpeluang untuk memenangi hampers daripada Johnson & Johnson akan di berikan sepanjang hari tersebut. Selain daripada tu jugak, ada disediakan roadshow dan aktiviti berbentuk pembelajaran mengenai The World Oral Health Day 2015 


Nak tau lebih lanjut boleh ke 


or 

‘like’ the LISTERINE® Malaysia Facebook page at www.facebook.com/ListerineMalaysia


Apa lagi, moh lah pi kan...

1 comment :

Unknown said...

Wuuu..mcm best je :)