Friday, December 19, 2014

Setiap Tilam Ada Kisahnya #MYDunlopilloMoments

Hi Korang,

Masa untuk berbual dengan Mr Big? Malam je kan.

tengok tv sesama

kacau-kacau sket

la tido plak

Memang la siang tu segala whatsapp ke call ke boleh je tapi ktorang memang tak suka di ganggu time kerja. Bila malam ni lah, sebelum tidur baru ada masa nak borak-borak apa yang berlaku siang tadi. Kekadang tu sampai boleh terlelap sambil borak tuh kan. 

Nampak sangat penat tu yang rasa cam terabai je plak, padahal tidak pun kan.

So Dunlopillo telah memulakan misi untuk mengingatkan pasangan-pasangan di Malaysia tentang kepentingan meluahkan rasa cinta mereka dengan kempen yang diberi nama “Setiap Tilam Ada Kisahnya” dan menjemput rakyat Malaysia berkongsi #MYDunlopilloMoments mereka di laman Facebook Dunlopillo.

Dunlopillo percaya bahawa tilam bukan sekadar objek yang digunakan untuk tidur. Dengan keselesaan yang diberikan oleh tilam, anda bebas untuk mengalami dan mendalami fikiran serta emosi anda. Biasanya, pembelian tilam dikaitkan dengan lembaran baru di dalam kehidupan seseorang, sebagai simbol permulaan untuk suatu perjalanan yang akan dilalui bersama. Tilam melalui pelbagai perkara bersama pasangan tersebut, sama ada malam pertama sebagai suami isteri, mendapat anak pertama, menonton TV di atas katil bersama anak-anak, atau berbincang mengenai perkara yang serius, semuanya berlaku di atas tilam yang memberikan keselesaan dan keselamatan.

Jadi siapa yang tak suka spend time kat atas katil kan! Jangan nak temberang ek. Ishk tidur tuh, kan best.

Aku ada berita baik untuk korang,


Dunlopillo sekarang ni sedang mengadakan contest yang mana korang boleh menang voucher bernilai RM500 dari mereka.

Caranya ?

Korang kena upload gambar korang di comment section di contest page (klik Link ni http://bitly.com/11JgFxd). Kemudian lepas caption semua ke akhiri dengan hashtag #MYDunlopilloMoments. Setiap entry yang mendapat banyak LIKE akan kira sebagai pemenang. 

Contest berakhir pada 25hb Disember 2014


Hah sempat lagi korang nak join kan.

Mana tau gambar korang yang kat atas katil tu boleh menang hehehhehehe

Ok ini linknya

Link to join : http://bitly.com/11JgFxd




5 comments :

Maria Hasun said...

good luck sis

AMIIZAA said...

hehehheheh cutelah lily:) tersenyum tau sambil tgk pict awak berdua:)

Amanda Suria said...

Alahai...SA xde plak gambar atas tilam...huwaaaa....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha romantiknyeee

budakbandunglaici said...

Wah bestnya