Sunday, December 21, 2014

Happy Anniversary Cik Lily Putih & Mr Big

Hi Korang,

Diam tak diam rupanya dah 7 tahun ktorang bersama, di tambah lagi dengan bercinta selama 5 tahun kan. Hah amik ko, dah 12 tahun rupanya kisah cinta ktorang ni. 


Rasanya dah macam-macam ktorang berdua lalui bersama daripada zaman kene kejar dengan ex-aku, sampai macam-macam hal bila nak kahwin, asyik dikecam sebab tak de anak lagi ermm boleh dikatakan gerit perit ribut taufan abis ditempiasnya bersama.









Alah gaduh-gaduh tu apa hal, biasalah tuh dalam rumah tangga. Kalau semuanya baik, tipu la tu kan.


So happy anniversary to my one only Mr Big a.k.a Syaiful Ridzman Osman. Semoga jodoh kita berkekalan hingga ke akhir hayat kita berdua. 

Celebrate kat mane tahun ni darlingku. eh lagi mau tanya plak kan. of courselah ke pulau, aku kan suka pantai dan sunset..

Hehehhehe…

4 comments :

Nadia Johari said...

happy anniversary kak..semoga bahagia sampai bila-bila

Amanda Suria said...

Happy anniversary dear Cik Lily Putih...

mama tisya said...

Happy anniversary ciklily and husband..smiga berbahagia hingga hujung nyawa

hazman fadzil said...

Owwwhh...lebih kurang timing anniversary dengan Kid yea...apapun happy sokmo yea..