Wednesday, December 3, 2014

Ke Cameron Highlands Kita

Hi Korang,

Tajuk kemain lagi ek..


Ko ingat macam rancangan TV ke Korea kita ke? alah yang Wak Doyok dengan Mior yang jadi host tuh. ermm no no tidak sekali-sekali ek.

Ok ni quick entry ek.


Last week, ikut bebudak #gengAlza ke Cameron Highlands sempena Fundrive event anjuran Kajang crew kan. Mr Big hanya pemerhati je melalui lensa camera dia. La of courselah dia jadi official cameraman which putting me as assistant dia untuk event ni.

banjer gambo strawberry satu ek

cantik tak baju kite? hehehhe

Sangat seronok dapat kenal dengan ramai giler orang especially golongan mak-mak yang hot lagi awesome. Cuma diorang cam pelik-pelik sket bile tengok aku amik gambar pokok lah, bungalah, jalanlah, awanlah kan, biasalah diorang bukan tau keje-keje blogger kan.

hehehehhe..

Mana boleh kasi tau kat diorang yang aku ni tuan punye www.ciklilyputih.com kan, biar diorang tau sendiri lah. Tapi kebanyakan bebudak Alza dah tau pun sebab diorang google pasal Alza, terus keluar blog aku di first page google rank. 

Bagus diorang ni, buat selalu ek


Nanti sambung lagi la ek, coz ade keja lain nak kene siapkan ni.

Banyak nak citer ni, pasal nasi ayam percik, sate tulang Jelebu, jalan ikut tapah, shopping beli sayur, petik buah strawberry kan...


hahahahhahaa... tunggu la ek...


9 comments :

AMIIZAA said...

salams lily,

seronoknya:)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...seronoknya dpt pi Cameron dpt petik strawberry sendiri...;)

hazman fadzil said...

whoaaa.... siap ada t shirt sendiri dah tu.... nak satu...hehehehe

JunAina said...

Ajak hubby pi sana dia bagi alasan CH banjir... Udah le abang kalau tak nak pergi tak yah bagi alasan...ahahaaa...

Diana Rashid said...

wow..makan angin ye..:)

Tihara said...

alhamdulillah bestnya cameron ni
rindu plak nak gi sna ^_^

izzeyda said...

wah best tuh.. done follow sini ya..

hainom OKje said...

Tak jammed ke kat Cameron Highland tu CL?

Cikna said...

Sate tulang jolobu tu sodap.... xde ole2 ke....;-/