Wednesday, December 10, 2014

Pelbagai Makanan Sedap Di BUCIDA COURT, Syurga Makanan Di Damansara

Hi Korang,

Ni aku sambung lagi entry MAKAN SEDAP di Bucida Court ni ek.


Hari tuh, dalam entry terdahulu aku fokus pada maggi ketam kat kedai Miss Pah HotPots tu, tu klik je kat ENTRY NI je.



Ok now aku nak bawak korang ke melawat stall-stall yang lain plak.


Selain daripada maggi ketam, ada pelbagai jenis lagi makanan yang boleh korang makan di sini. Serius memang macam-macam baik yang pedas mahupun manis, baik makanan tempatan mahupun antarabangsa kan.

Gerai Sup Lejen & Papa Hotdog


hot dog sedap

Gerai AntaraBenua


ikan masak singgang

Gerai Uncle Ron's




meatballs

sizzling lamb

Gerai Raja Udang Cafe



nasi goreng daging tabur


Gerai Chi Thai Rasa Kelantan


nasi goreng pattaya

Gerai Satay, Penang Char Kuew Teow & Kerang Bakar


kerang bakar

Gerai Pakk Jibby Fried Chicken 

ayam goreng

Gerai Shisha Oasis


Gerai Pisang Cheese & Sengkuang Calit & Chicken Wing


pisang cheese

pisang cheese coklat

sengkuang calit

Gerai Yunnie's Soup & Asam Pedas Claypot




Gerai Mar Kueh Teow Arang



Gerai Waffles




Gerai Rahman Stall Kedai Mamak


roti canai

rojak

ABC

Gerai Bucida Beverages


Lupa nak bagitau yang ini adalah sebahagian daripada menu makanan yang dihidangkan kepada ktorang. Rasanya kalu letak semua sekali mahu sampai esok lusa pun still tak abis makan lagi kan.

Aku rasa daripada gambar-gambar ni pun korang gak boleh agak yang makanan di Bucida Court ni sedap-sedap belaka. Ktorang sampai senak-senak perut nak rasa semua makanan ni.





Hah, nak datang sini.

Tengok map kat bawah ni ek


BUCIDA COURT

Alamat :
Lot 2816 Jalan Damansara, Sungai Penchala,
60000 Kuala Lumpur, Malaysia 

Phone : 03-4108 7922 




5 comments :

Hanis Azla said...

As-salam cik lily..

wah.. memang nampak menarik semuanya.. ada rezeki boleh jalan2 cari makan di situ.. macam2 pilihan makanan ada..

lieyalatif said...

aduh cik lily....dugaaaaann besar nieeee...semua sedap2..terliur gilerrr tgk...seb baik laa tak puase...kalo tgh puase ni mau akak heret cik abe akak gi sane terus utk berbuka hahaahahaha

Amanda Suria said...

SA dah terjah semalam ngan Cik Abe...so far makanan ok..environment pun ok nt bad..yang x ok pergi time demam...so x dapat nak menikmati sgt ..SA makan sikit je..selebihnya cik abe tukang abihkan...

aKSARAfENDI said...

menarik tempat ni..

miaqaisarah said...

Sedapnya nampak makanan-makanan ni.. meleleh air liur.. huhu.. boleh try nanti.. :)

Anyway, jemput ke entry saya untuk mencuba nasi ganja pula..

http://miaqaisarah.com/2015/04/15/nasi-ganja-perlis/