Tuesday, December 9, 2014

Big Bang Wolf 2014, Sempat Jugak Shopping Buku Ek

Hi Korang,

Sebenar aku saje je tahan hati supaya tak ke mari.


Tapi naluri nak check out buku-buku untuk tahun ni ternyata kuat dan di tambah lagi boss yang tak de kat office so tengahari semalam time lunch cabut jugak ke mari ek. Nasib baik dekat je 10 minit dah sampai ke MIECC. Parking dengan MINES shopping Fair je, lagi senang. 


Tahun ni aku dah berazam tak nak beli buku bebanyak pun especially buku masak.

Bukan apa, beli buku masak tapi belum tentu masak lagi pun kan. 





Penat jugak berjalan satu dewan ni kan, stroll slowly sambil tengok-tengok buku yang ada kan.

cam best je buku ni





hah nak kurus, beli buku ni

novel melayu sangat banyak giler

buku kanak-kanak mesti best


famous buku, mana-mana ceruk ada je buku ni.

Mr Big sila beli buku ni ek

comey kan buku ni

Sudahnya dapatlah beli buku 4-5 jenis kan. 


Jumpa plak blogger pinkymomma, dia pun shopping buku untuk anak-anaknya. Datang lagi awal daripada aku ek


Korang kalau nak ke sini boleh datang lagi sebab Big Bang Wolf 2014 akan berakhir 16 December 2014. Bila-bila nak datang pun boleh sebab expo buku ni buka 24jam. Kalau kata tak boleh tidur ke kan, mehlah datang ke mari ek. Makan semua so jangan bimbanglah.

5 comments :

Kakcik Nur said...

Jangankan ekspo buku, kedai buku pun dah lama makcik tak masuk...huhuhu...

hazman fadzil said...

Uishhh....setahun nie berapa kali je BIG BAD WOLF ni yea.... rasa dah banyak kali jer....tapi sonok la ko kan... dekat dengan tempat kerja

Nur Inani said...

rambang mata bila pergi sana. rasa banyak nak beli. haha

Diana Rashid said...

ramai jugak blogger yang pergi..saya ni sebab jauh je.kalau tidak saya pun nak menyesak kan keadaan di situ..

Asmin Fahmi said...

Salam perkenalan...jemput singgah blog saya http://alamwellness.blogspot.com.