Thursday, December 4, 2014

L'OREAL PARIS BEAUTY COUNTDOWN CONTEST

Hi Korang,

Di saat-saat akhir ni, rasanye sempat lagi kalau korang nak join contest paling mudah daripada L’oreal Paris ni kan.


Ini aku citer sket detailsnya

L'Oreal Paris is having a contest now over at www.lorealbeautycountdown.com.my for shopaholics out there starting from now until 31st December, 2014. Get ready to shop your way to a grand prize of a car worth more than RM100,000 or win daily and weekly prizes. Christmas is around the corner so this is the best time and reason to shop for your girlfriends!. 

Nampak tak? 

Contest yang sangat mudah.

Sesiapa pun boleh turut serta. Tak kiralah lelaki ke perempuan ke kan

Cara-cara untuk menyertai contest ini
 
1. Spend over RM20 on L'Oréal Paris products 
2. Upload a photo of your receipt 
3. Answer the questions on the website 
4. Shop more to increase your chances of winning 

Ini plak hadiah-hadiah menarik yang menanti pemenang.


Grand Prize 


A CAR WORTH OVER RM100K
(ntah kereta apa, aku just letak gambo je ni hehehe)

Weekly Prizes


a mystery prize will be revealed every week on


Daily Prizes for Shoppers!


3 X L'Oreal Paris Hampers worth over RM100



Ok faham dah semua.


Hah apa tunggu lagi, cer-cepat buat ek sebab contest ini berakhir pada 31hb Disember 2014. Tak sampai sebulan lagi pun wei…

info & photo from : www.plusizekitten.com

6 comments :

lieyalatif said...

menarik ni ciklily...mane tau ade rezeki hujung tahun kan hehehehe

amboiii ke cameron yeakkkk...kirim jagung mutiara 8 tongkol yek ekekekeekek

Farah Waheda Wahid said...

urghhh tak buat lagi...ha haha...

Amanda Suria said...

wahhh...diorang dah reveal kereta eh...Ford Fiesta...lawa giler...

Miera Nadhirah Tan said...

Jom.... good luck babe...

hainom OKje said...

Kalaulah dapat kereta tu.....bestnyaaaa

Cikna said...

Boleh join ni...kot2 mng 'ford fiesta'....^__^