Thursday, December 11, 2014

REVIEW | CELEBRITY LASS Sesuai Untuk Bau Badan Bermasalah

Hi Korang,


Tajuk entry tak hinggat langsung ek?


Mesti sakit je hati orang yang baca kan, yelah pasal ketiak busuk. 

Bukan apa, tak kan korang tak perasan yang badan korang berbau. Aku ni setiap kali sampai office walaupun still pagi aku tetap nak double check yang aku ni berbau ke tak. Kita ni bekerja berjumpa dengan orang selalu. So kalau bau badan korang kuat menyengat, potential client pun agak geli geleman nak deal business dengan korang plak. 

Betul kan!


Walaupun aku tak masalah mengenai bau badan but aku tetap jugak cuba CELEBRITY LASS Master Odourless ni. Aku nak tengok betul atau tidak tentang khasiat dan kebaikkan yang di war-warkan tuh

Dah, meh aku citer details lagi mengenai produk penghilang bau badan ni ek

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.


Ni secara ringkas ye,

1. merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.

2. bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau. 

3. Penggunaan CELEBRITY LASS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya. 

4. besifat anti septik dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan. 

5. Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistan produk CELEBRITY LASS ni. 

6. terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam. 

Bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? 

Bahan asas dalam pembuatan ubat masalah bau badan ini terdiri bahan berkualiti premium. Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, tutsi, air suling serta aluminium potassium sulphate. 

Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat serta keluaran 100% bumiputra muslim.


Bagaimanakah cara guna produk ini? 

1. digunakan dengan cara diaplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)

2. Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan. 

3. Sapukan CELEBRITY LASS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain. 

Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan. Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan bilas sehingga bersih.       

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur. Sekiranya ingin digunakan lebih dari sekali dalam sehari juga tidak mendatangkan sebarang masalah.


Harga CELEBRITY LASS ini? 

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS didatangkan dalam 

botol 50ml ( boleh tahan sehingga 2 bulan)

harga Semenanjung RM85 
Sabah Sarawak RM95 

5ml trial pack/handy pack = RM 15 include postage ( boleh tahan 7-9 hari)

Sempena ‘Promo Pack’ ini CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS dijual pada harga RM75 sahaja. 1botol CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS 50ml ini boleh digunakan untuk tempoh 90hari. 

CELEBRITY LASS ni boleh dibeli secara online sahaja. Tidak terdapat di mana-mana toko jamu dan sebagainya. 

Hasilnya





Setelah mereka mencuba, hanya dalam masa 3 saat, nyata bau tengit badan mereka bebas. Dan keesokan harinya. bau badan mereka masih lagi bebas bau walaupun sudah melebihi tempoh 24jam. Lihat testimoni mereka yang telah semakin yakin dengan penggunaan produk CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.

Kalau nak order boleh guna cara

watsapp / telegram kat no: 0192732902 
Pm kat fb: ieda faridah mustafa
Email pun boleh: frieda2902@gmail.com


So korang yang ada masalah bau berbau, ketiak tegik ni aku rasa baik korang cuba dulu kan. Alah beli yang trial dulu pun tak per, mana tau boleh hilangkan bau-bau asem tu ek!

3 comments :

Nuriesya Nadia said...

Amboii macam best je !

Diana Rashid said...

boleh terjejas satu hari kalau duduk dekat dengan orang yang badan berbau nih..seram..heheh

Aprillia Eka said...

keren nih gan :) dapet ilmu baru nih :)