Friday, December 12, 2014

‘A Rustic Woodland Christmas – Love & Joy’ di 1 Utama Shopping Centre

Hi Korang,

Kira-kira tinggal lagi 2 minggu lagi kot kita nak celebrate Krismas kan.


Eventho perayaan ni untuk mereka yang beragama Christmas tapi kita kan 1 Malaysia so semua perayaan kita sambut. Alah sekadar suka-suka je pun.

Abis tu nak celebrate kat mana?


Of courselah kat mana-mana jua janji bersama insan tersayang kan. La tak boleh nak fikir di mana, mehlah korang datang je ke 1 Utama Shopping Centre ni.

with bloggers yang hadir

Emcee Vanessa Chong

Speech by Tan Sri Dato' Ir Teo Chiang Kok
Director of I Utama Shopping Centre

Launching by Tan Sri Dato' Ir Teo Chiang Kok dan Puan Marlin A. Nordin, Maybank Executive Vice President Head, Cards Marketing Cards Malaysia

Nasib baik Cik Lily Putih di jemput menghadiri ke Christmas Launch hari tuh. Hah dapatlah saksikan sendiri majlis pembukaannya kan.Menggunakan tema "A Rustic Woodland Krismas - Love & Joy" korang boleh nampak pelbagai watak di gunakan dalam memeriahkan suasana krismas yg bakal di sambut kurang dari 2 minggu ni je lagi.




Samaada bahagian luar dan dalam, korang dapat merasai hutan-hutan aneh di mana korang akan bertemu beruang montel kutub, squinty bermata musang, tupai, burung hantu, rakun, penguin dan banyak watak-watak lain yang berpeluang untuk korang mengambil gambar. Salji pokok Krismas dengan lampu dongeng berkilauan dan perhiasan yang indah untuk menambah hiasan atmosfera di pusat membeli-belah merelisasikan keceriaan musim cuti kali ini.


Bukan itu sahaja, terdapat banyak ganjaran yang menarik untuk sepanjang korang membeli-belah di sini. Hadiah seperti baucar tunai ONECARD, set hadiah Body Shop, troli buruk, meja kalendar 1Utama dan banyak lagi barangan percuma menanti. Ini akan tersedia untuk penebusan percuma di 1 Utama. Banyak lagi jualan Krismas dengan tawaran diskaun yang besar-besaran. 


Ada juga program-program khas seperti kumpulan pancaragam, penyanyi koir karol kegemaran korang dan tarian yang menarik untuk musim ini. 

Musical Dance Performance





Setiap hari minggu akan ada persembahan ini kalau nak tahu boleh tgk jadual yg telah di sediakan. 

Loving Gaia Chiristmas Musical





Ermm suka la tuh kan, kalau nak tau ‘A Rustic Woodland Christmas – Love & Joy’ sudah pun bermula dari 28 November - 28 Disember 2014.


Nak tau lebih lanjut mengenai atucara, promosi dan hadiah2 menarik korang boleh dapatkan info di

laman facebook 1Utama iaitu www.facebook.com/1Utama

hubungi Customer Service Centre at 03-7710 8118 



Apa lagi weekend ni , meh ke sana. Kena datang awal-awal sket kalau tak parking confirm payah nak dapat. Untung aku ada ONECard ek. Senang je parking hehehhehe

2 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...meriahnya suasana...:)

mama amir said...

owh, yela...dah tak lama nak christmas..mesti mana2 banyak jual barang untuk jingle bell...