Thursday, October 30, 2014

Berita Panas Pasal MZ BOTOX Cream

Hi Korang,

Hah korang kalau bab-bab cantikkan muka, tegangkan kulit bukan main lagi klik ek, nampak sangat desperate nak senantiasa muda je.

Apa yang sampai jadi isu panas Botox Cream ni ek?


Yelah MZ Secret Botox Cream merupakan produk kecantikan tanpa suntikan yang Halal di Malaysia. Of courselah kita akan rasa selamat untuk muka tanpa suntikan botox lagipun sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit muka normal mahupun sensitif.

Ni aku terangkan di antara kelebihan MZ Botox Cream ni adalah:

– Menegangkan kulit wajah
– Melambatkan proses penuaan, kulit tampak awet muda
– Menghilangkan masalah garis-garis halus di muka
– Kulit nampak putih secara natural
– kulit sekata dan tidak berminyak
– Pori mengecil
– Menghilang Jerawat dan memudarkan parut-parut jerawat

Hah nampak tak,

Kira macam krim anti-aging la ni kan tapi lebih kepada tegangkan kulit muka dan nak kasi muda gituh.

Senang je nak guna, korang sapu je kat muka setiap pagi dan malam. Wink!!...


Dah Guna?

Ermm of courselah, walaupun baru je guna tapi aku dah boleh nampak kesan perubahan sedikit demi sedikit. Sukanya hati bukan main lagi tau. Nantilah aku buat review sepenuhnye 

Korang kalau nak dapatkan MZ Botox Cream ni, boleh klik ke

Website 

Facebook page

Kalau tak pun, korang yang nak dapatkan daripada agen yang berhampiran dengan korang boleh ke

Senarai Agen:- 
www.mzsecret.com/stockist/index.html ok klik je kat link tu ek

So apa lagi, jom cuba lah..

3 comments :

Diana Rashid said...

produk baru ni selalunya saya kalau nak beli kena tunggu testimoni dulu..ehehhe

Miera Nadhirah Tan said...

Bestnyer.... jom buat botox -cream.... hehehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh oh first time dengar ni
ingatkan mz ni sabun je ada