Wednesday, October 1, 2014

Nasi Kari Ayam Special, Makan Tengahari Di Shah Alam

Hi Korang,

Sebelum start event XES event hari tuh, sempat jugak aku cuba meun makanan special di salah sebuah kedai makan kat situ.

blogger Nanie Isa

Nasib baik ada peneman si anak gajah ni, so tak delah rasa cam loser makan sengsorang kan. 


Perut memang tengah lapar time tuh, nak tunggu event lama lagi so aku ambil keputusan untuk mencuba menu yang diorang duk tampal kat dinding kedai ni ek.

Erm nampak menu Nasi Kari Ayam Special, apa lagi meh cuba lah

Tada, ini lah dia.

Nasi Kari Ayam Special

Apa lagi, mari sapdek!

Nasi putih, kuah kari ayam, telur goreng mata, timun dan tomato. Sedap jugak sebab kuah karinya pekat, cukup rasa santannya lemak berkrim kan.

blogger Sherry dan Miera pun ada sekali

Makan plak sambil borak-borak lagilah sedap kan.

lagi sekali aku letak sebab sedap

Aku tak sure plak, apa alamat kedai ni tapi shoplot kat Glenmarie bertentangan dengan Politeknik Shah Alam tuh.

hehehehe

itu je..

Selamat makan korang!

10 comments :

macikz konah said...

sedapppp..bluprrr kenyang tengok gambar

Siti Rohaida Yusof said...

mables jugak tengok kari tu

Hazmin Hamudin said...

Macam kurang menggoda pulak tengok. Hehe.

ietams said...

sedapnyaaaaaaa!

Diana Rashid said...

nampak sedap..selalunya yag simple tu memang sedap..kan??

Miera Nadhirah Tan said...

aiseh... muka kita pun terpampang ekkkk..... thank you.. thank you....

Miera Nadhirah Tan said...

aiseh... muka kita pun terpampang ekkkk..... thank you.. thank you....

Enor Adam said...

Sedapnya.. terliur kak. Tahniah anda ada blog yg banyak info. Jemput bligwalking www.yatiadam.com

Amanda Suria said...

Terus craving kari ayam mak SA....

hazman fadzil said...

Hurmm.... dah lama tak makan lunch lauk kari... duduk area dekat nilai nie asyik makan masak lemak / asam pedas jer.... hehehehe