Wednesday, October 29, 2014

Zespri 14-Day Challenge: Day2 – Bergambar Dengan Si KIWI Comel

Hi Korang,

Ini merupakan hari kedua aku dalam cabaran Zespri 14-Day Challenge ni.


Memang hari ni sangat-sangat sibuk sebab kitorang menguruskan hal pemergian arwah mak long Mr Big yang meninggal malam semalam. So dari subuh hinggalah ke malam ni tadi still kat rumah keluarga di Gombak. Balik-balik je terus on laptop settle kan task untuk second day ni

Nasib baik tasknya senang iaitu,


Hehehehe 

Sebab dah penat sangat nak masak so malam ni tadi ktorang just makan buah kiwi for dinner. Simple but marbeles kan. Potong-potong 2-3 biji kiwi dan makan.

Ermm terjadilah dekorasi simple ini ek.


Itu saje untuk hari kedua ni, insyallah the rest of the day aku akan menggayakan buah kiwi ni bersungguh-sungguh ek.



Korang boleh ikuti perjalanan aku bersama Zespri Kiwi ni di media social aku selain daripada di blog comel aku ek ni.

Korang boleh klik ke

Instagram : 

Facebook : 

Twitter : 


Kat sini nanti aku akan update segala aktiviti aku kan. Nak senang lagi cari je hashtag #ZespriMY dan #FibreBoost.


4 comments :

Miera Nadhirah Tan said...

Bestnyer makan kiwi... rasa sedap jer badan.. ni bukan kena makan 14 hari sahaja tapi tiap2 hari... huhuhu

AMIIZAA said...

buah peberet kak mieja nie:) buah kiwi bagus utk di amalkan....:):)

Amanda Suria said...

Bestnya dpt mkn kiwi zespri free...mesti byk nk di habiskan ikut challenge kan. .

Miss Ika said...

macam menarik je cabaran kiwi ni