Monday, October 6, 2014

Sekali Sekala Layan Kartun Best Gak!



Hi Korang,

Bila cuti balik kampung, selain daripada dapat makan yang sedap-sedap dapat jugak spend time bersama keluarga tersayang.


Itulah tujuannya supaya kita dapat release tension daripada segala stress yang kita alami masa kat bandar ni kan. 

hehehehe ayat memang poyo betul kan, yang tak boleh blah langsung pompuan gemuk ni tau.


Macam aku, memang suka layan anak-anak sedara aku yang ramai dan still bebudak kecik ni lagi especially time tengok tv.

So sambil tengok kartun nilah, Bagi aku ini masanya dapat rapatkan diri dengan diorang yang jarang aku jumpa, yelah memasing duk jejauh, its time to catch up dengan sekolah diorang, apa yang diorang minat kan.


Lagipun tengok kartun ni memang dapat release tension jugak, yelah kartun kan kelakar so kita akan gelak sakan kan macam tengok kartun Pink Panther ni, walaupun tak de dialog pun kita still boleh faham.

Anak-anak ni plak dapat mempelajari sesuatu samada positif ataupun negatif daripada kartun yang diorang tu tengok sambil hiburkan hati


Tapi setengah jam pertama je aku layan, lepas tuh ermm zzzzzzzz...

hehehehhee

Puaslah bebudak ni kejut aku bangun kan

Teruk punye orang sungguh!






6 comments :

Amanda Suria said...

Haaa...time2 cuti ingat bolh la rehat lebih sikit...non hadonya...kejap sorang terpekik nak makan sup tulang..kejap kang ada lak yang bagi salam...letih...tp seronok...

Umie Sapidah said...

husband umie pun ada hobi layan cerita katun then siap gelak2 lagi.. kalau ada cerita katun lucu sgt tu dia suka share ngan umie..hehehe..dapat release tension..

Rawlins GLAM said...

Alamak
Saya nie suka sangat menonton kartun..
Apakah?
Hahaha

hazman fadzil said...

beb....anak buah ko dah besar skit... macam aku anak buah tengah melasak main je dalam umah sampai dah malam pun asyik tahan mata nak main toys....huhuhu

adianiez AIDA said...

aida tak suka tgk kartun!!!
if anak-anak layan kartun, aida mesti takde depan tv, buat keje lain la. if ada depan tv, sure tertido ha ha ha...

Ainim Suju said...

saya paling tak suka anime jepun kak. tp kalau upin ipin tu bolehlah layan lagi