Monday, October 27, 2014

Its Carl’s Jr Burger Time With OFFPEAK.MY Discount

Hi Korang,

Burger burger burger!


Lama betul tak makan fastfood burger ni, rasanya lebih 2-3 bulan agaknya. Maybe tak rasa ngidam lagi kot hehehehe.

Jadi hari tuh, bebudak ni ajak pi makan burger Carl’s Jr ni, ermm ikut jelah. Ktorang pi kat Pavilion outlet, lepas kerja. Ok duduk dulu jap, bincang nak makan apa then baru pi order kat kaunter.


"Carl Karcher of Anaheim, California, launched Carl’s Jr in 1956. They were mini versions of the restaurant he already owned and, hence, he called them Carl’s Jr."


Korang boleh pilih pelbagai jenis minuman soft drinks, pi je kat beverage machine ni, tekan je yang mana satu jadi pilihan korang. Segala soft drinks ni bottomless refill. Minum je seberapa yang korang larat minum ek.

Di antara menu burger special di Carl’s Jr yang ktorang cuba adalah:-

Teriyaki Burger (RM23.70 Combo set)

Mushroom Beef Burger (RM23.70 Combo set)

Chicken Club Low Carb

Sesuai untuk mereka yang diet sebab rotinya di gantikan dengan sayuran sebagai bun. Sedap gak tau, sayurnya rasa cruncy bila masuk mulut.

Western Cheese Burger (RM23.70 Combo set)

Famous Star (RM14.70 Combo set)

Superstar (RM18.70 Combo set)

Chili Cheese Fries

Kentang goreng yang di siram dengan daging cincang bercili di atasnya, tak lah pedas pun malah sedap lagi ada lah.

Hand-Scooped Ice Cream Shakes (RM8.90)

Terdiri daripada 3 perisa iaitu vanilla, chocolate dan strawberry. Kemain lagi memasing sedut kan, sedap, creamy dan milky.


Hah ambik korang makan sampai senak perut kan. Yelah saiznya yang besar daripada burger yang sedia ada, kemudian di tambah plak dengan hidangan side dish kentang goreng dan drinks.


Nasib baik ada diskaun daripada Offpeak.MY ni, so hidangan ktorang semua ni jadi murah sket. Itu yang boleh order banyak.

Cari website link OFFPEAK.MY ni kat google


Pilih restoran mana yang korang nak makan dan isikan segala details pasal reservation korang tuh.

pilih masa yang korang nak pi nanti kan, senang sket

Tada confirmation pun keluar kat website dan di email jugak, hah terus print bawak pi restoran yang korang nak pi makan tuh.


Yang ni pulak senarai outlets Carl’s Jr sekitar Kuala Lumpur, so senanglah korang nak buat pilihan nak makan burger Carl’s Jr ni ek..

Carl's Jr. Mid Valley Megamall
Carl's Jr Sunway Pyramid Shopping Mall
Carl's Jr. The Mines Shopping Fair
Carl's Jr Pavilion Kuala Lumpur
Carl's Jr. 1 Utama Shopping Centre
Carl's Jr Subang Parade

Meh LIKE social media Offpeak seperti berikut ek

Facebook: Offpeak.my
Instagram: Offpeak.my
Google+: Offpeak.my
Twitter: Offpeak_my

3 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily, wahhh terliur tengok chili cheezy fries.. nak try lah. hehe thanks for info ~~~

Ainim Suju said...

akak buat saya lapar..huhuhu

hazman fadzil said...

whoaa.... yang low cub tu macam menarik jer.....idea yang bagus untuk jadi menu diet nie....