Friday, October 3, 2014

Dapat Jugak CPUV Iklan Nuffnang Ni Ek

Hi Korang,

Aku bukan kisah pun dengan dengan menda-menda iklan ni.

Yelah berapa sen sangat pun kan, maklumlah unique visitor blog ciklilyputih.com ni bukanlah sekencang otai blogger yang lain kan. So duduk diam-diam dan update jelah apa yang patutkan.

Tup-tup pagi tadi masa nak upload sponsored post kat website Nuffnang ni, tergatal plak aku nak klik bahagian earnings ni plak kan.

Hah tengok ni.


Ada iklan CPUV plak.

Bukan satu, bukan 2 tapi empat sekali gus. 

Alhamdulilah bertambah rezeki aku untuk bulan ni. Tak kisahlah sket ke banyak, janji ada kan. Bolehlah buat tambah-tambah sementara belum cash out kan.




6 comments :

Miss Ika said...

kita pun masih blur dgn CPUV dgn yg biasa until now x faham konsep huhu

Fiza Rahman said...

Tahniah. Saya dapat 3 sekaligus. Campur yg sedia ada jadi 7 BE ☺

macikz konah said...

ek eleh... kak lily pun otai gak =P

azieazah said...

Kak Azie pun sama. Slow jer tapi ada gak la skit. Jaaadi la.

Amanda Suria said...

Sama la ngan SA ...banyak gak dapat iklan CPUV...ada rezki boleh cash out tahun depan...saje nak kumpul banyak skit...

weschairs said...

Earning tu kenapa diharapkan? :)