Friday, February 25, 2011

Hasil Berblogging, Memang Berbaloi.

Hi Korang,

Ingat lagi tak entry aku pasal couple yang naik darah sebab stress sangat keje. La korang tak tengok lagi. Ni click kat sini.

Hehehehhehe jangan marah tau. Untuk entry tu walaupun aku tak menang but still the sponsor sudi memberi saguhati kepada ktorg yang tak menang ni as per Nuffnang said. Wah gembira jugak lah, kiranya berbaloi jugak tak menang.

So hadiahnya ialah

Tiket wayang dari GSC.
Cian jugak aku paksa mrBig pi collect hari tuh kat Nuffnang opis. Aku siap type instruction how to get there by sms je. Nak jumpa sapa, naik lift tingkat berapa, kat mana nak parking ermm memacam lagi lah.

Tapi yang dia perasaan ada set PS3 kat tepi dinding opis diorg ni, siap ada guitar dan drum tuh untuk main Guitar hero punya game. Kagum plak dia kata. Mesti seronok kalau dapat keje kat Nuffnang ni.

Dapatlah beli product mencantik kan diri kan

Selain daripada menang tiket wayang dari Nuffnang, aku jugak ada menang product voucher dari Cres Wellness Spa. Dah pi collect pun hari tuh but tak sure nak guna bila untuk beli product diorg ni. Tengah fakir-fikirlah ni.

Ermm sapa kata berblogging merugikan? Untung apa. Walaupun aku jarang dapat B.E but still aku selalu dapat sponsored post kan.

Hehehehehhe jangan jeles.

p/: Aku dah 2 event utk review, 2 product review. Aduh, kene kuat keje lagi ni.

9 comments :

misz nana said...

jeles2!! heheh ;p

KiD said...

waaaahh.. tahniah!!

J.M.R said...

tahniah cik lily..rezeki tu..

makdara TERdiva said...

ini kalu dah jadik duta nuffnang :)

ICA said...

Tu lah org kata usaha tangga kejayaan kan...kan...:))

isabelle said...

aku ni dpt tiket wyg dr nuffnang, tapi nak kena collect y 28Feb yg x dapek tu..sebab ofis diorg tak bukak wkend ekk?

kak ina kl (1) said...

terasa rugi tak join..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
singah..blog ni buleh kaya ..

Outdoor Furniture said...

does anybody know any good blogging sites which are free and easy to use?? (apart from tumbr and blogger/google )thanks (: