Monday, February 21, 2011

Ole-Ole Dari KK

Hi Korang,

Untuk hari isnin yang selalu korang kata 'monday blues' aku malas nak tulis pepanjang sambil beratkan otak korang nak baca kan. So sesimple jelah.

Ktorg berdua dapat ini tau



Ole-ole dari Kota Kinabalu sebab jadi tukang jaga 2 biji kereta dan jugak kasi tumpang garaj kat umah ktorg ni.

Cantik jugak t-shirt untuk mrBig ni, colour text tu yang buat baju tu outstanding. My MIL cakap memang payah cari size untuk anak kesayangan dia ni. Dia bagi aku gelang 'Mother Of Pearl' tuh. Cantik wei tak sabo nak payah. Fridge magnet mesti tak tinggal, sampai dah kena letak kat tepi fridge plak coz yang depan dah penuh.

Actually bukan pi bercuti pun, my BIL ada keje kat sana so dia hangkut my MIL and my SIL. Kalau tak nak hangkut jugak ktorg but ktorg dah ada date kan. So tak dapatlah nak ikut.


TQ tu my MIL dan bebudak berdua ni.

4 comments :

KiD said...

okay laaa tu.. ingatkan nak bagi kid.. ekekekee

Tihara said...

best nye g kk :)

Matjoe said...

waa, ni mcm nk g kk lagi. pegi pualai manukan

Lady of Leisure said...

lawa nya gelang2 itu.. :)