Saturday, February 5, 2011

Makan Dengan Keluarga Lain Rasanya

Hi Korang,

Salam siaran dari umah mak aku yang kena banjir ni. Tengah rehat2 sambil layan ulangan raja lawak yang tak berapa lawak ni.

Cilok : Google

Sepanjang beberapa hari aku kat umah mak aku ni, ktorg memang makan sekeluarga sesama. Dari sarapan pagi sampai ke malam. Meriah betul. Yelah selalu makan berdua kekadang makan sorang je kan. Now bila semua ada, lain rasanya lah.

Mana tak nya, selera memasing bertambah-tambah. Padahal mak aku masak biasa2 je. Lepas tu time makan plak berebut2 sambil periuk nasi dan pinggan lauk melayang-layang terbang sana sini. Uishk memang seronoklah makan reramai cam nie. Yelah selalu aku balik, adik aku tak balik. Ni dia ada plak, so riuh rendah lah kan umah mak aku nie.

Ermm aku ada beberapa hari lagi nak enjoy makan cam ni, so esok boleh suruh mak aku masak yang sedap2 lagi ek.

Oklah dah sangap berlagu... Nite nite

p/s : gambo tak boleh nak upload sbb lupa bawak transfer cable huhuhuhu... cam ne leh lupa nie..

4 comments :

Madam Sooyaree said...

Best kan makan dengan famili... kadang-kadang dari tak lapar, terus lapar!

KiD said...

haaaaa... best kan makan satu keluarga.. lagi2 kalau semua ada cukup corumm.. makan sikit pun jadi kenyang!! hehehe

eh, dah tengok Penipuan Unifi High Speed Broadband | Jangan Terpedaya!!

hazman aka species1980 said...

yesss...memang selera abis....tapi kalau makan dalam dulang@talam satu famili lagi meriah....pernah cuba tak?

sw33tdarling said...

aku suka makan berebut.. nak2 ngan family sendiri.. lama tak berkumpul, sesekali berkumpul tu yg selera bertambah2 tuuuu