Monday, February 21, 2011

"Give Away dari Magrib!"

Hi Korang,

Ada masa terluang ni sekejap sebelum layan Gemilang kat tv3, aku join giveaway dari magrib. Ala senang sangat syarat2nya. Kepala pun tak pening.



Ala tujuan dia buat giveaway ni sebab dia ada beli hadiah dari Singapore so dia nak bagi lah kat kengkawan blogger lain sambil2 nak promote blog dia lagi. Hadiah dipilih secara random. So sesapa yang tak dapat tu janganlah kecik hati kan.

So macam biasa aku akan tag mamat ni lah Daydeck. Dia nie sparing partner aku dalam dunia blogging ni.


 
So korang apa lagi, jom join giveaway ni.

1 comment :

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html