Tuesday, February 15, 2011

Family Outing Di Pavilion KL

Hi Korang,

Salam maulidur Rasul. Dah malam baru nak ucap kan.Ermm satu hari tak duduk depan laptop so cam ne nak update kan.

So nothing much aku buat hari ni kecuali outing dengan family mrBig. Tengaharinya ktorg duk melayan Hantu K Limah Balik Rumah kat Astro First. Bebudak ni dah subcribe untuk 2 hari kan. So ktorg belasah tengok. Sampai lunch pun dok tergelak2 lagi kan.


Petangnya ktorg pegi ke Pavilion KL dan Fahrenheit 88 kat Bukit Bintang tuh. Ala bukan apa saje je jejalan. Exercise kaki dan mata kan. Mana kedai yang best2 je, semua masuk especially Nine West, Toy Watch, Coach, Charles & Keith, Aldo, UniQlo dan memacam lagi lah.


Dah penat berjalan sampai sakit2 kaki dibuatlah kan, ktorg turun ke food court bawah tu untuk hi-tea. Ermm seronoklah makan tak ingat. Penuhlah meja kan dengan segala mak neka makanan kan. Apalagi sambil makan sambil gossip2 sket lah.


Lepas makan, sambung jejalan sket then nothing to do ktorg berdua terus balik dulu diorg je sambung jejalan lagi. Sampai rumah terus urut2 kaki disebabkan banyak sangat exercise kaki tadi.

Sekali sekala jejalan cam nie best jugak, at least dapat jugak release tension dan update benda2 latest kan.

Hah, korang buat apa cuti hari ni tadi ek?

3 comments :

transformed housewife said...

Salam Maulidur rasul Lily,

Hr ni kami dok rumah je. ptg baru keluar melawat rumah kwn2.

♥MAMASYAZA♥ said...

akak dok rumah, jadik bibik...hehehe

makdara TERdiva said...

dulu selalu gak lepak kat foodcourt dlm PV ni sambil layan kopi ais..perghhhh!