Saturday, February 19, 2011

Ayuh Bloggers - Mereka Juga Inginkan Perhatian

Hi Korang,

Di hari cuti-cuti ni, tak banyak benda yang aku buat selain daripada tv dan internet, kalau pun internet tv kan. Bukan tak nak keluar cuma ada perasaan malas2 sket kan.


As usual, dah nama pun blogger kan. So mesti lah tak de keje lain selain dari update entry ada jugak buat tukar sket2 layout, +/- widget, check2 balance dalam account  Nuffnang samada dah boleh cash out ke belom kan, aku mestilah buat blogwalking jugak kan. Biasalah boleh lah tau perkembangan kengkawan yang lelain.


So weekend ni aku berblogwalking dekat blogger2 yang sudi singgah di shoutmix aku saja. Aku rasa diorg ni patutlah aku singgah kan,yelah sesusah payah diorg dah singgah balik sambil click adv kita so kita kenalah bertimbangrasa dengan singgah ke blog diorg sambil bawak buah tangan dengan komen2 di entry or dishoutbox diorg balik kan.Sesetengah blogger diorg ni suka tinggalkan notes kat shoutmix je. Senang katanya. Dengan cari itu saja aku dapat balas balik dengan apa effort yang diorg dah buat kan.


Bak Kata pepatah:
 orang berbudi kita berbahasa

Yelah majoriti yang komen kat shoutmix ni blogger baru 'newbie' lah kata kan. Baru2 nak promosi blog diorg kan. Seronok jugak wei singgah blog diorg ni at least aku can get some idea kan untuk menulis.



So terima kasih kat korang yang sudi singgah kat blog aku yang sempoi ni. Akan ku kenang jasa korang ni tau.Sedaya upayanya aku akan singgah ke blog korang nie. Tungguu.....

Apa kata korang ek?

8 comments :

Admin said...

yup, kite kena sokong mereka :)

Madam Sooyaree said...

Kalau sudi boleh singgah blog kita juga :)

Jard The Great said...

hehehe.. aku da lama buang chatbox

KiD said...

jom semak masuk MARA!!! :)

transformed housewife said...

utk newbies je ke? yg dah lama mcm akk ni mcmmana? hehe.

phreak-id said...

Entah2 ada yang pakai software tak? hehehe


Terbaru > Coke's Secret Formula - Coca Cola Ada Alcohol? >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues

Outdoor Furniture said...

Nuffnang samada dah boleh cash out ke belom kan,

akuzle ayu said...

insyaallah! akan senantiasa singgah d sini