Wednesday, February 2, 2011

Segmen : Ucapan Romantis Untuk Kekanda/Adinda

Hi Korang,

Aku sebagai krew BPM 2011 nak war warkan pasal segmen baru nie.


Wah nama segmen je dah gerek kan? Yelah bukan senang kita nak senang luahan hati setiap pasangan kekasih kan. Ala setakat I love u, miss u tu dah biasalah. Nie dalam segmen nie ktorg nak cari luahan hati yang lain daripada yang lain.

Tapi bukan in public cuma dalam blog je. Korang kena tulis je entry luahan hati nie tau.

Apa-apa korang boleh click kat entry nie.


So stay tune dari Krew BPM2011

2 comments :

Azman Roslan said...

terima kasih untuk entri ini..

KiD said...

wah.. best best.. akan ku follow.. nanti cik lily follow on call eh.. hehehee.. nak buat ucapan gong xi fa chai! :)