Thursday, February 17, 2011

I’ve Got the Power with Sucker Punch

Hi Korang,

Team Sucker Punch terbaru.. FlyLily!

Bila dah terperangkap dengan masalah yang tidak sepatutnya timbul, nampaknya aku terpaksa memanggil ahli2 team Sucker Punch aku yang lain. Ermm korang tak kenal lagi, meh sini aku tunjuk kan.

Cantik kan
 
Wah terpegun korang kan, yelah teammate aku semua cantik2 lagi hot dan sexy kan. Ianya itulah dia, mereka yang sanggup berjuang dengan aku. Kami akan bersama-sama berusaha untuk menyelesaikan permasalahan ini biarpun ke titisan darah yang terakhir.



Nak bertumbuk ke, menembak ke, memanah ke semuanya kami akan lakukan dengan semangat 'girl power' yang kami ada. So berwaspadalah kepada sesiapa yang menghalang perjuangan kami ini. Ye hah..

Here.. We Come. Watch Out!!

Sucker Punch

Date: 22 March 2011 (Tuesday)
Time: 9 pm
Venue: GSC 1 Utama

So March akan datang ni nanti, 65 Nuffnangers dan partner tercinta berpeluang untuk menonto Sucker Punch 2 hari sebelum tayangan perdananya di Malaysia. Terima kasih to Warner Bros Entertainment.



Nie ada sket sinopsis:-

Close your eyes. Open your mind. You will be unprepared. “Sucker Punch” is an epic action fantasy that takes us into the vivid imagination of a young girl whose dream world provides the ultimate escape from her darker reality. Unrestrained by the boundaries of time and place, she is free to go where her mind takes her, and her incredible adventures blur the lines between what’s real and what is imaginary.

She has been locked away against her will, but Babydoll (Emily Browning) has not lost her will to survive. Determined to fight for her freedom, she urges four other young girls—the outspoken Rocket (Jena Malone), the street-smart Blondie (Vanessa Hudgens), the fiercely loyal Amber (Jamie Chung) and the reluctant Sweet Pea (Abbie Cornish)—to band together and try to escape their terrible fate at the hands of their captors, Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) and the High Roller (Jon Hamm).

Led by Babydoll, the girls engage in fantastical warfare against everything from samurais to serpents, with a virtual arsenal at their disposal. Together, they must decide what they are willing to sacrifice in order to stay alive. But with the help of a Wise Man (Scott Glenn), their unbelievable journey—if they succeed—will set them free.


More info check it out kat Nuffnang website tau.

Credit photos : Google

17 comments :

KiD said...

caiyok!!! gud luck cik lily. pasni bawak henpon biasa tau. nanti kena "security" macam TRON dulu.. heheehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah pergi tengok wayang dpt tiket dari nuffnang, sebab tahu tak der ms :(

makdara TERdiva said...

uish! seksi lagi ganas..mcm MDT lah..wakakaka!

isabelle said...

kupikirkan mukamu yg keluar di poster itu

Kancilbiru said...

owh ni tengok gaya ni memang takut orang nak dekat...kena penumbuk sebijik...ekekeke

Isaac Tan said...

good luck!

phreak-id said...

Hoho. Cepat sungguh bertindak. Anyway gudluck


Terbaru >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues > Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3)

Eyriqazz said...

fuhh..kalau kena penumbuk sucker punch ciklily,mahu terdampar di hospital seminggu..hik3..

CikLilyPutih said...

@kid
itulah aku pun rasa cam tu gak lah

CikLilyPutih said...

@elismie
ermm skrg payah nk dpt coz ramai sgt blogger kan.. cuba je nie

CikLilyPutih said...

@MDT
ala u lagi hot kan

CikLilyPutih said...

@belle
gilo ko.. mane ada heroin gemuk cam aku kan.. hauhauhauahau

CikLilyPutih said...

@kancilbiru
besarkan penumbuk tu.. itu yang bongsu bukan yang sulong lagi kan

CikLilyPutih said...

@issctan
goodluck to u also

CikLilyPutih said...

@preak-id
itulah baru girl power kan

fara-eng said...

go girl hahaha

AkmaFaizal said...

good luck..nnt nk buat gak le..klau dpt tiket pree boleh gak jumpa ciklilyputih ni. hehe