Wednesday, February 23, 2011

WW - Suka Tak Makan Ni

Hi Korang,


Korang makan tak benda ni? Aku? Boleh makan but geli2 sket. MrBig? Sedap sehingga licin dia bedal.

Cubalah teka kan?

10 comments :

lina said...

salam lily - sedap apa....i suka....beli kat sabah murah satu biji 50 -60 sen :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

telur penyu..mestilah eliss kenal.orang dari negeri penyu kan :p

KiD said...

telur Penyu!! :)

ManjaIxora said...

erk.. telur penyukah?.. sedap ker?.. apa rasanyer ek?.. curious sesangat..

amirah said...

telur penyu..masa peknen ngidam giler telur ni.siap mak mentua belikan kat ganu.pastu pegi indon, dpt mkn byk2..murah giler + byk kat sana.last2 nak tengok pun x larat..apatah lagi teringat2 rasa dia..hehe

Puan Isah said...

Ha ha ha..Mak isah pun sama..kalau ada 10 atas meja, 10 pun mak isah bedal.
Sedap tu Ciklily.. :)

Lin Elier said...

Lin dudok Trg lama... dari umor 3 tahun sampai habis school... tapi tak pernah nak cuba makan teloq penyu ni... kesian...
Teloq ayam tak pa (bias kan)

Thara said...

lily, i suka jugak makan telur penyu ni, tapi skarang opah i yang tak berapa nak sehat tu mmg skarang dok teringin nak makan telur penyu ni. anyone knows where to get telur penyu ni tanpa perlu pegi ke terengganu/sabah?

AdD said...

Dia xyah masak eh kalau nak mkn? serius aku xtau...

isabelle said...

teringin..tapi x tergamak