Thursday, February 24, 2011

Bagi Peminat Love Nora, Tolong Jangan Jeles

Hi Korang,

Ingat lagi tak entry aku pasal citer Love Nora xoxo hari tuh. Wah bukan main lagi korang komen kan. Jatuh cinta lah sweetlah kan, mamat tu caring lah kan. Amboi amboi.... 

Will Quah one of actor for Abuse Sdn Bhd

Comey je dia perform

So sapa yang tak kenal lagi pelakon yang melakonkan watak husband kepada Nora tu, ialah Will Quah. Dia ni orang Malaysia, orang PJ lagi. Current belajar kot or keje kat Australia. Semalam sempat jugak aku jumpa dia di Actor Studio Lot 10 untuk show 'Abuse Sdn Bhd' for Women 100 Campaign.


Tak dapat nak borak sangat coz ramai betul nak amik gambo dengan dia. In person, dia memang comey wei. Boleh terjatuh cinta plak lah. Korang jangan jeles plak, dengan muka memasing yang comot2 + berminyak2 tu kan sedap je amik gambo okeh.

Nanti aku citer lagi pasal teater Abuse Sdn Bhd and Will Quah ni, memang menarik dan tangkap leleh lah sapa yang pi tengok dengan aku semalam. Betul kan, K Ina KL?

Hehehehehhehe.... lalalala... still teringat2 kat Will ni lagi lah....

4 comments :

makdara TERdiva said...

ohhhh..slalu gak dia ni kuar dlm tv kan?kn?

KiD said...

wah wah waaaahh.. minat sungguh ywa.. kid tak jeles.. hehehe
betul ke Blog ShaKiddo Buat 7 USD Sehari!! | Ranking Alexa ...

isabelle said...

minyak yg sungguh melicau2... boleh buat goreng cucoq pisang.hehe

kak ina kl (1) said...

betul cik lily...akak setuju bebenar